Cultura i Festes
Mostra
Mostra d'Entitats Culturals d'Argentona
Sant Jordi 2015

mostra entitatsLa Mostra d'Entitats Culturals reunirà aquest diumenge a la plaça Nova una bona representació d'entitats relacionades amb la cultura i el lleure d'Argentona, que aprofitaran aquest espai de trobada per acostar-se als vilatans, mostrant-los a través d'activitats permanents o puntuals, imatges o d'altres suports, l'activitat que fan al llarg de l'any al poble.

Les entitats participants enguany són: Centre Parroquial, Diables d'Argentona, ANC – Argentona per la Independència, Colla de Geganters i Grallers, AE Calabrot d'Argent, Museu de la Pagesia, Amics del Pubillatge, Cor de Gospel, Xip-Xap, Associació Nadius, Colla Argeganters, La Xarxa, Ass.Espai Musical Burriac, Música Argentona, Museu del Càntir, Col•lecció de Puntes Amics de Concepció Moré, Engorile.

En el marc de la Mostra d'entitats, a les 12 del migdia hi haurà l'actuació de La Banda Forània i per la tarda, a La Sala, l'espectacle “Tripulant” a La Sala d'Argentona. L'horari de la mostra serà d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

La Mostra finalitzarà amb l'actuació dels Banyetes dels Diables d'Argentona.  


Mostra Entitats Culturals 2015

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Diumenge
26
abril
2015
11h
Lloc Plaça Nova
Hora 11 h
Durada 3 h
Tipus d'acte Mostra
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800