Notícies
Publicat el 31.03.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consulta i reclamacions al cens electoral per les eleccions municipals

eleccions webDel 7 al 13 d'abril  s'obrirà el termini per a que els ciutadans puguin consultar a l'Ajuntament d'Argentona les dades del cens electoral i saber a quin col·legi electoral poden votar amb motiu de les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Aquells ciutadans que disposin de certificat digital podran consultar les seves dades directament a través del web de l'Oficina del Cens Electoral de l'Institut Nacional d'Estadística (www.ine.es). Es podrà fer qualsevol rectificació d'errors en les dades personals o canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals són amb les dades recollides del padró municipal tancat a 31 de desembre de 2014. Qualsevol modificació posterior, no figurarà en aquestes llistes provisionals.

Les reclamacions es poden presentar directament a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, o bé a l'Ajuntament, que remetrà les reclamacions presentades a la Delegació. Caldrà presentar l'original del DNI, passaport o carnet de conduir per als residents espanyols; i per als residents estrangers que hagin sol·licitat el dret de vot, mitjançant la targeta d'identitat d'estrangers.

Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 901 010 900, horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres. També us podeu adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Argentona - c/ Gran, 59 al telèfon 93 797 49 00 o bé al correu electrònic oac@argentona.cat.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800