Cultura i Festes
Literatura
Presentació del llibre A l'Ombra del Decameró
Organitza Museu del Càntir i Editorial Gregal
Una colla de lletraferits passen el temps en una finca de Collserola, damunt l'herba arranada, sota els desmais; no hi falta de res. S'engeguen els aspersors. Algú els proposa un repte: cada matí un conte, però han de ser eròtics. Cadascú ho entén a la seva manera. Els uns busquen el picant; uns altres, les pessigolles; d'altres, encara, la rialla oberta; els de més enllà van decidits cap a les humanitats. Són relats per engrescar, per llegir espitregats, mig ajaguts, per abans o després de la migdiada. Qui hi busqui el plaer literari, també l'hi trobarà. El resultat el teniu entre les mans. Com si d'un nou Decameró es tractés, les ganes de narrar són tan fortes com les ganes de... de deixar-se fer. De viure el moment. Catorze relats escrits a l'ombra del Decameró i sense complexos.

El Museu del Càntir d'Argentona i l'Editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre "A l'Ombra del Decameró. Catorze relats eròtics" i a la dissertació sobre "Càntirs eròtics. Mite o realitat?". El llibre és un recull de catorze relats escrits per diversos autors: Anna Pascual, Ramon Erra, Jordi Puig, Montserrat Grau, Oriol Guilera, Neus Ors, Sònia Boj, Montse Rubinat, Isabel Domingo, Tuli Márquez, Carme Ripoll, Pilar Blasco, Susagna Aluja i Quim Calvo.

A la presentació del llibre hi intervindran dos dels seus autors: Quim CalvoSònia Boj

Durant l'acte, el director del Museu del Càntir, Oriol Calvo, farà una dissertació sobre l'erotisme en algunes tipologies de càntirs.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
12
desembre
2014
19h
Lloc Museu del Càntir
Hora 19 h
Organitza Museu del Càntir d'Argentona
Preu gratuït
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800