Notícies
Publicat el 26.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Alteracions en la recollida de brossa per la Festa Major
En algunes zones del municipi es modificarà l'horari en què s'han de treure les escombraries.

Durant els dies de Festa Major, es recollirà la brossa segons el calendari previst. Tot i això, en algunes zones de la vila es modificarà l'horari per tal de no alterar les activitats previstes per Sant Domingo.

A l'avinguda Puig i Cadafalch, el carrer Gran, Torres i Bages i la plaça de l'Església, l'horari per treure la brossa serà a partir de les 23 h. A més, les nits del 2, 3 i 5 d'agost, el veïnat dels carrers afectats per l'itinerari del Correfoc hauran de deixar la brossa de la fracció que toqui a la porta de casa a partir de mitjanit, un cop finalitzat l'espectacle.

Paral·lelament, a la majoria d'espais on se celebren actes i activitats hi trobareu contenidors per a cada tipus de residu. Procureu dipositar-hi separadament la brossa corresponent.

L'Ajuntament d'Argentona agraeix la col·laboració de tothom.

 INCIDÈNCIES DE FESTA MAJOR EN LA DEIXALLERIA
La deixalleria municipal també veurà alterat el seu horari habitual d'obertura per la Festa Major. La instal·lació, ubicada al Polígon Industrial Nord (C/Can Carmany, s/n), tancarà el 5 d'agost, dia festiu a la vila. Tampoc estarà oberta el dijous 15 d'agost.

D'altra banda, el mes d'agost la deixalleria mòbil no s'instal·larà a la plaça Nova, però sí que ho farà al veïnat del Cros tal com està previst habitualment. La trobareu el 16 d'agost al costat de l'Escola Sant Miquel del Cros.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800