Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Recollida escombraries
Recollida escombraries
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Argentona va ser un dels primers municipis de l'estat a implantar el sistema de recollida de la brossa porta a porta, un model que garanteix, amb la col.laboració i sensibilització ciutadana, millors resultats en la separació i recuperació de residus.

Calendari recollida porta a porta centre, madà i el cros

El següent calendari correspon a la recollida de la brossa que es du a terme al nucli urbà, al veïnat de Madà i al barri de Sant Miquel del Cros.

Per tal de poder dur a terme una recollida porta a porta més eficient, cal que els veïns deixin la brossa al carrer entre les 8 i les 10 del vespre, la fracció d'orgànica a dins del cubell (marró) i el rebuig a la bossa taxada corresponent (vermella) i d'ús obligatori.

Recordeu que a l'estiu els dilluns hi ha recollida extra d'orgànica, per tant podreu treure la orgànica en bossa dins el cubell marró, i els envasos amb bossa de plàstic ben tancada al cantó.

calendari brossa 2017

Porta a porta a les urbanitzacions

A partir del 5 de setembre de 2022, ampliació en el calendari de recollida porta a porta. Més informació

El següent calendari correspon a la recollida porta a porta que es fa a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raïmí, Can Cabot i Can Ribosa. Per tal de poder dur a terme una recollida porta a porta més eficient, cal que els veïns de les urbanitzacions deixin la brossa al carrer entre les 7 i les 9 del matí, la fracció d'orgànica a dins del cubell (marró) i el rebuig a la bossa taxada corresponent (vermella) i d'ús obligatori.

calendariweb mini

>> Calendari festiu deixalleries Argentona. Consulta'l aquí

deixalleria municipal àrea emergencia deixalleria mòbilpastilla web dades recollida

Si tens qualsevol dubte, consulta o queixa, adreça't a l'Oficina d'Informació Ambiental.

Altres residus

Argentona compta amb un servei de recollida de mobles i voluminosos. També existeixen punts específics amb contenidors o bujols per a la recollida de roba usada i oli de fregir. Per a tots aquells residus que es generen en petites quantitats a les llars i que, per les seves característiques han de rebre un tractament, es disposa de la deixalleria municipal i la deixalleria mòbil.

residus voluminososroba usadaoli de fregir

càpsules cafè

Recollida selectiva a establiments comercials

Tal i com es fa amb el sistema de recollida porta a porta, les activitats comercials han de deixar els seus residus davant del seu establiment segons el calendari establert per l'Ajuntament, la fracció corresponent als envasos amb la bossa taxada (groga) i la fracció de rebuig amb la bossa taxada (vermella), ambdues d'ús obligatori. Calendari recollida comercial


 
calendari pap comercial

 


Punts de venda bosses especials per a rebuig i envasos

Als establiments col•laboradors següents:

  • Agropecuària d'Argentona – C/ Gran, 44
  • Gran Basar – C/ Gran, 24
  • Can Ciano – Pl. de Vendre, 3
  • Carns Selectes Pilar – C/ de Jacint Verdaguer, 24
  • Distribucions Perarnau “COALIMENT” – C/ de Barcelona, 38
  • Drogueria i perfumeria Vellvé – C/ de Dr. Samsó, 21 
  • Ca La Rosario, – C/ Nou, 33
T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800