Notícies
Publicat el 19.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Canvis en la recollida de residus
Afectarà el nucli urbà, Madà, el Cros i Can Cabot.
recollida residus estiu

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, diumenge 23 de juny la recollida de la fracció orgànica es farà a partir de les 15 h. És per això que l'Ajuntament d'Argentona demana als veïns i veïnes del nucli urbà, Madà i el Cros que treguin la brossa abans de les 15 h. Aquest canvi puntual permetrà als treballadors i treballadores del servei de recollida gaudir de la Nit de Sant Joan amb les seves famílies. 

D'altra banda, durant els mesos de juliol, agost i setembre, es durà a terme una recollida extra de la fracció orgànica. Serà els dilluns, conjuntament amb la recollida d'envasos, i també afectarà el nucli urbà, Madà i el Cros.

Finalment, de l'1 de juliol al 15 de setembre, s'avançarà una hora la recollida de residus a Can Cabot perquè els treballadors i treballadores puguin finalitzar aquesta abans de les hores de més calor. Per aquesta raó, l'Ajuntament demana als veïns i veïnes d'aquesta urbanització que, a partir de l'1 de juliol i fins al 15 de setembre, treguin la brossa una hora abans de l'habitual, és a dir, a les 8 h.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800