Notícies
Publicat el 09.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La jornada voluntària de neteja de l'entorn recull més de 1.300 quilos de residus
letscleaneurope
Argentona se suma un any més a la Let's Clean Europe

El servei de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Argentona, acompanyat per un nodrit grup de persones voluntàries i amb el suport de les entitats Burriac Runners, del grup de muntanya d'Argentona, el Consell per la República, Friday for Future i l'Institut d'Argentona, van completar aquest dissabte una nova jornada Let's Clean Europe, de sensibilització ambiental, conservació i neteja dels boscos i l'entorn natural.

En aquesta edició s'han recollit un total de 1.320 quilos de runes i deixalles. Cal subratllar especialment el volum de pneumàtics - 87 unitats que van sumar més de 600 quilos -, al voltant d'uns 200 quilos de rebuig i 230 de voluminosos.

L'àrea de Medi Ambient fa una crida a la col·laboració ciutadana en la detecció de furgonetes i vehicles de transport sospitosos que es mouen per la muntanya, per tal d'evitar aquests abocaments de grans volums, com és el cas dels pneumàtics, que se sospita provenen de tallers mecànics clandestins.

L'Ajuntament d'Argentona agraeix la col·laboració desinteressada de totes les persones participants en la jornada i el seu compromís pel manteniment i la cura del medi ambient.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800