Medi Ambient i Transició ecològica
Jornada de neteja i sensibilització ambiental Let's Clean Europe
×  
LCUE 2021. Vídeo promocional LCUE 2021. Vídeo promocional
L'Ajuntament d'Argentona, i les entitats Burriac Runners, del grup de muntanya d'Argentona, el Consell per la República i Friday for Future organitzen aquesta activitat voluntària el proper dissabte 8 de maig per a la millora i conservació del nostre entorn. 

Cal inscripció prèvia. Inscripcions fins al 5 de maig


L'Ajuntament d'Argentona, a més dels Burriac Runners del Grup de Muntanya d'Argentona i amb la col·laboració del Consell per la República i Friday for future de Mataró, participen un any més a la jornada Let's Clean Europe, de sensibilització ambiental, conservació i neteja dels nostres boscos i entorn natural.

La trobada es farà el dissabte 8 de maig, a les 9:30 hores a la plaça Nova. Des d'allà s'organitzaran equips d'un màxim de 10 persones, amb un coordinador per cada grup, que es distribuiran per diversos espais verds i forestals al voltant d'Argentona. Finalitzada la tasca de neteja, es recolliran tots els residus i es traslladaran amb una furgoneta fins a la deixalleria municipal.

Cal inscripció prèvia

L'adopció de mesures sanitàries a causa de la crisi de la COVID-19 exigirà en aquesta ocasió la necessitat de fer inscripció prèvia per participar a l'activitat, a través del següent formulari

Inscripció

L'organització facilitarà guants d'un sol ús, gel hidroalcohòlic, així com bosses i el material necessari per realitzar la recollida de residus i neteja de la zona. Cal portar roba i calçat còmode i aigua.

Let's Clean Europe

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

ODSODS11ODS13

Dissabte
8
maig
2021
09:30h
Lloc Plaça Nova: Lloc de trobada
Hora 9.30 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800