Medi Ambient
Esports, Exposició, Mostra, Infantils
Trobada ZEO Argentona
Neteja de bosc i activitats ambientals
La Trobada ZEO consisteix en una neteja de bosc, recollint els residus de les zones verdes d'Argentona. S'acompanya aquesta recollida d'una petita activitat complementària relacionada amb el medi ambient i es finalitza la Trobada amb un pica pica sostenible.

Aquesta Trobada ZEO, consistirà:

- Breu activitat d'introducció a l'autoconsum elèctric. Un company de la iniciativa Col·lectiu Solar ens ensenyarà còm funcionen les plaques solars in situ i aspectes sobre còm instal·lar-les o quin és el seu cost

- Neteja de Bosc. Recollida de residus a la zona verda propera a la Deixalleria d'Argentona, punt d'inici i final d'aquesta Trobada ZEO. Un cop recollits tots els residus en grup, tornem a la deixalleria on els pesarem i els entregarem als treballadors de la mateixa Deixalleria per la seva correcta separació.

- Pica Pica Sostenible. Mentre gaudim d'un pica-pica sostenible, explicarem les tasques de la nostra Plataforma i introduirem als voluntaris el tema de la petjada de carboni amb un petit joc.

Aquesta és la 5ena Trobada ZEO que hem fet a Catalunya. Per poder participar a l'activitat cal inscriure's al següent formulari: plataformazeo.com/inscripcio-trobadazeo-argentona/ .

Més informació aquí: https://plataformazeo.com/accions/

Diumenge
17
novembre
2019
10h
Hora 10 h
Durada De 10h a 13h
Ho organitza Plataforma ZEO
Preu Gratuïta
Tipus d'acte Esports, Exposició, Mostra, Infantils
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800