Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Programació Festival Sense Portes 2023
Programació Festival Sense Portes 2023
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Del 6 al 8 d'octubre
banner_fg

El festival de teatre i arts escèniques al carrer celebra el seu 11è aniversari, amb una programació intensa i de gran qualitat artística. 

Torna un dels festivals d'Arts escèniques de carrer més importants i populars de Catalunya, amb un alt nivell artístic, amb propostes de gran qualitat, innovadores i properes, gràcies a l'esforç i perseverança per mantenir i donar continuïtat al projecte, del Col·lectiu Sense Portes, sectors implicats, persones voluntàries, l'Àrea de Cultura i l'Ajuntament d'Argentona.

    PROGRAMACIÓ

Divendres 6 d'octubre  

Dissabte 7 octubre  

Diumenge 8 octubre   

Programa en pdf  

ACTIVITATS PERMANENTS

REULLADES EXPOSICIÓ DEL GRUP DE FOTOGRAFIA D'ARGENTONA, SECCIÓ DEL CEAJCEl 6 i 7 d'octubre, a partir de les 20 h, a la plaça del Vendre reullades

Videoclip dels diversos espectacles de l'edició del Festival Sense Portes 2022 a través de 45 imatges captades pels components del Grup de Fotografia d'Argentona.

Organitza GFA, del Centre d'Estudis Argentonins.

 PARETS PER PINTAR Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8parets
Diversos espais de la vila

El Festival Sense Portes acull per primera vegada aquesta manifestació artística de tall contemporani que utilitza façanes, mitgeres i altres elements del poble per plasmar intervencions pictòriques de gran format i diversitat d'estils: abstracció, il·lustració, grafiti tradicional, grafiti modern o realisme.

 


  VOTA EL TEU ESPECTACLE PREFERIT! El Col·lectiu Sense Portes organitza el Premi Pom d'Or al millor espectacle per votació popular. Així doncs... tu decideixes quin espectacle mereix el premi del públic. qr_pomdor

T'agrairem molt que, després de veure els espectacles, els puntuïs a través d'aquest codi QR / formulari, disponible a partir de l'inici del Festival.

Entre les persones participants se sortejarà un abonament doble per a tres espectacles de la nova temporada 2023 (d'octubre a desembre) de La Sala d'Argentona i una samarreta de la desena edició del Festival Sense Portes.

El premi serà publicat al web i xarxes socials del festival.
www.festivalsenseportes.cat 

@Senseportes

Espais i entradesAl Festival Sense Portes la majoria dels espectacles són gratuïts; n'hi ha només dos de pagament (4 €) per les necessitats tècniques i l'aforament reduït, i n'hi ha d'altres que són gratuïts, però per als quals cal fer inscripció prèvia.


Les entrades i invitacions es poden adquirir a partir del divendres 29 de setembre a les 9 h, de les maneres següents:

  • A través del web del festival www.festivalsenseportes.cat i del web municipal www.argentona.cat.
  • A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Argentona, mitjançant cita prèvia.


Demanem i recomanem que porteu les entrades i/o invitacions al telèfon mòbil o dispositiu electrònic o bé impreses.

Voluntariat SensePortes  
Convidem tothom que vulgui a col·laborar com a persona voluntària del festival. Només cal que t'agradin els espectacles de carrer i que tinguis ganes de saber com funciona un festival. Hi pots dedicar el temps que et vagi bé. No cal experiència ni coneixements previs, només que siguis major de 14 anys i omplis el formulari que trobaràs als webs o a les xarxes socials.

VULL FORMAR PART DEL VOLUNTARIAT  

Pots registrar-te com a persona voluntària fins al 3 d'octubre de 2023.

  Més info  

 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800