Cultura i Festes
Festa, Música, Teatre
Festival Sense Portes 2023, dissabte 7 octubre
banner_fg

  ESPAI DE JOC LLIURE I EXPERIMENTACIÓ, CIA. LA MALETA DELS ESPECTACLESD'11 a 14 h i de 17 a 20 h, a  l'avinguda Puig i Cadafalch amb Plaça Nova
Instal·lació dissenyada per a infants de 0 a 6 anys, però sense límit d'edat 

Espai de joc familiar que consta de material de qualitat, educatiu i de línies pedagògiques de renom, construït artesanalment amb fusta noble i que respecta el medi ambient.
Durant el recorregut lliure de l'espai a explorar s'ofereix als infants la possibilitat d'experimentar amb la fusta i amb altres materials fent volar la imaginació en el joc simbòlic i sensorial, amb l'objectiu de fomentar la curiositat i les ganes d'experimentar.

 

    KABOOM CIA. SABANNI A les 12 h, al pati de l'escola Bernat Riudèmeia. (2n passi diumenge a les 12h.) kaboom2
55 minuts. Per a públic familiar.

En Sabanni fa més de 30 anys que viatja amb el seu carro, portant el seu espectacle per tots els pobles i ciutats de Catalunya. Aquest viatge avui es troba en un encreuament de camins: no sap ben bé cap on tirar i necessitarà que el públic l'ajudi a decidir.


Amb el seu inseparable company d'aventures Joan Vallcorba farà servir la màgia, el clown i la música en directe per entretenir a tothom, amb la participació del públic.


AQUEST ESPECTACLE S'ESTRENA EN PRIMÍCIA A ARGENTONA, QUE L'HA ACOLLIT EN RESIDÈNCIA

  SFUMATO -ASSAJANT PER LA CAIGUDA DELS CONTORNS-, CIA. LLUM DE FIDEU Dos passis: a les 12 i a les 18 h. Itinerant, inicia a la terrassa de l'Església
40 minuts. Per a tots els públics

Vivim envoltats de persones i d'altres éssers vius. Per què prenem en consideració unes vides i unes altres no? Podem empatitzar amb un arbre, un peix o un ocell? Com ens pot arribar a transformar l'intent de posar-nos a la seva pell?


Sfumato és una reflexió poètica, itinerant i immersiva sobre les relacions que establim amb altres espècies a l'espai públic. Un viatge que busca difuminar els nostres límits com a humans, obrint escletxes per on puguin començar a circular noves simpaties, cures i solidaritats.

  LA PEDRA DE FUSTA, CIA. DE CIRC EIA A les 13 h, a la Font del Mig
50 minuts. Per a tots els públics, espectacle participatiu.

Gratuït amb inscripció prèvia, a entrades.argentona.cat

Un moment de trobada transgeneracional. Un lloc per compartir una experiència a través dels llenguatges circenses de l'equilibri, la confiança i l'humor. Les escenes se succeeixen,
es transformen i es traslladen gràcies a la participació del públic.


ARGENTONA HA ACOLLIT AQUEST ESPECTACLE EN RESIDÈNCIA.

  ENTRE NOUS, CIA CIRC ENTRE NOUS A les 19 h, a la plaça Nova
45 minuts. Per a tots els públics.

Un espectacle de trobades, de companyia, de sostenir-se, de nostàlgia, d'humor, de música en viu i d'acrobàcies vertiginoses. Un clam a cridar i riure davant la necessitat de mirar-se i compartir aquest moment junts des del primer fins a l’últim minut.


En un espai a cel obert, tres pals, algunes cadires desordenades, uns instruments i una música de fons que convida a la trobada. A Entre Nous cinc artistes van arribant, les seves personalitats envaeixen el lloc, es miren als ulls, somriuen, es preparen, les línies del mapa de les seves vides els porten avui a aquest lloc, interactuen amb el públic, parlen, riuen, s'expliquen històries, canten alguna cançó.

 COS(I)FICADES, CIA. LAS CHICAS DEL BARRO A les 20 h, a la plaça de l'Església
60 minuts. Per a tots els públics.

Un espai per reflexionar sobre els cossos que habitem. Cossos que ens venen donats, que no hem triat i amb els quals estem compromeses a viure tota una vida.

Cos(i)ficades és un espectacle que a partir del fang, el circ, la dansa, el teatre, la música en viu i l'humor ens transporta a un univers en el qual podem parlar del cos sense tabús.


  OTEMPODIZ , CIA. ERTZA A les 21.30 h, a la plaça Nova
25 minuts. Per a tots els públics.

A Occident el temps es mesura, es compra, es ven, es planifica i s'organitza... però quasi sempre es fa curt. En canvi, a l’Àfrica el temps es viu, es té, es fa, és un bé que gairebé mai no falta.


La companyia Ertza és el resultat d'un projecte d'intercanvi i de creació artística entre Euskadi i Moçambic que mostra el poder de la dansa per viure el temps en un present absolut.

 L'ÚLTIM INTENT, CIA MAMA CALYPSOA les 23 h, a Can Doro
50 minuts. Per a tots els públics

Una banda de boomers cansats de no triomfar decideixen convertir el seu concert de sempre en un espectacle modern i proven d'adaptar-se als requisits del mercat. Posen en pràctica les noves idees al següent bolo del bar de la plaça, on es desenvolupa la trama amb els entrebancs habituals de la música en directe. Tot i així, seran capaços d'amanir la jornada amb aquesta tragicomèdia cent per cent musical, basada en fets reals.


L'últim intent és una proposta escènica farcida d'humor i amb música original i en directe. Un concert poc convencional, ple d'imprevistos i anècdotes.

Dissabte
7
octubre
2023
Durada A partir de les 11 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Tipus d'acte Festa, Música, Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800