Equipaments i serveis
 
Espai Jove de Sant Miquel del Cros
 • L'Espai Jove del Cros està situat al mig del barri, a la Plaça Sant Miquel del Cros Bloc IV. És un servei per a joves de 12 a 16 anys de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona.

  L'accés al serveis, a partir del 5 d'octubre de 2020 i fins a nou avís, queda condicionada a les mesures preses amb motiu del Covid-19. Caldrà fer una inscripció i autorització prèvia signada pels tutors legals que es podrà recollir al mateix Espai Jove, a la secretaria de l'Institut d'Argentona o descarregar-la a l'enllaç que trobareu a sota.

  L'aforament estarà limitat. A dins de l'Espai Jove caldrà guardar distància de seguretat, portar mascareta, entrar de forma esglaonada, evitar aglomeracions, rentar-se les mans sovint i  portar el material propi per l'aula d'estudi.

  Serveis de l'equipament

  Servei de Mentoria:  De dilluns a dijous, de 16:00 a 17:15.  Aquesta activitat consisteix en oferir un espai d'estudi , amb recolzament d'alumnes voluntaris de 2n de batxillerat de l'Institut d'Argentona i el seguiment d'una professional de l'Aula  d'Estudi, a l'alumnat de primer a quart d'ESO del municipi.

  Servei d'Aula d'Estudi: De dilluns a dijous de 17:30 a 19:00. Espai d'estudi gestionat per dues persones amb perfils professionals adients al servei que es realitza, adreçat a nens i nenes de tercer a sisè de primària del municipi. S'oferirà reforç escolar del nivell i de les diferents assignatures;  reforç de les competències bàsiques de 6è,  racó de competències artístiques i espai de seguiment amb les famílies.

  Espai “Altaveu jove”: Dimarts i dimecres de 19:15 a 20:30 Espai pensat per a joves de 12 a 16 anys del municipi. S'oferiran activitats relacionades amb l'autoconeixement, la vinculació al grup, la participació en la comunitat... seleccionades pels participants.

  MAPA

  ENLLAÇOS I LINKS D'INTERÈS

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dades de l'equipament
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800