Equipaments i serveis
 
Casal de Joves d'Argentona
 • El Casal de Joves se situa a l'antiga Velcro (c/ Enric Granados, 5) al centre de la població. És un espai utilitzat per joves i no tan joves, ja que són moltes les entitats i els departaments de l'Ajuntament qui han trobat en aquest espai les característiques idònies per organitzar activitats o formacions, en grup i/o col·lectius.

  Un espai tan gran com és aquesta antiga fabrica, possibilita que els usos del seu interior siguin tan diversos com els espais existents i puguin conviure tot un ventall d'activitats de formació com d'estudi o oci... Realitzar un curs de monitors/es, informar-se sobre els plans d'estudis existents, jugar a tenis taula, fer un treball en grup, assessorar-se entorn d'una iniciativa juvenil o participar d'un taller de cuina per joves són només alguns dels molts motius que empenyen al jovent a participar dia a dia de la vida del Casal de Joves.

  L'accés al serveis, a partir del 5 d'octubre de 2020 i fins a nou avís, queda condicionada a les mesures preses amb motiu del Covid-19. Caldrà fer una inscripció i autorització prèvia signada pels tutors legals que es podrà recollir al mateix Casal, a la secretaria de l'INS Argentona o descarregar-la a l'enllaç que trobareu a sota.

  L'aforament estarà limitat. A dins del Casal caldrà guardar distància de seguretat, portar mascareta, entrar de forma esglaonada, evitar aglomeracions, rentar-se les mans sovint i  portar el material propi per l'aula d'estudi.

  Serveis de l'equipament

  Servei de menjador: De dilluns a dijous de 14:’30 a 15:45 hores. Per a tots aquells joves que necessiten un espai per dinar amb la carmanyola al centre del municipi. 

  Aula d'estudi: De dilluns a dijous de 16 a 17:30 hores. S'obrirà el servei, que compta amb el suport del grup de mentors i mentores i els serveis informàtics del punt d'informació.

  Activitats lúdiques: Els dimarts, dimecres i dijous a partir des de les 17:45 i fins a les 19:15 hores. Amb una programació mensual amb tallers, activitats artístico-lúdiques on també reflexionarem de les vostres inquietuds. 

  Mapa d'ubicació

  ENLLAÇOS I LINKS D'INTERÈS

  Casal1casal2

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dades de l'equipament
 • Adreça: 
  Carrer Enric Granados, 5.
 • Telèfon: 
  937974900 Ext. 1400
 • Correu electrònic:
 • Responsable:
  Regidor de Joventut:
  Laura Gállego Marfà
  gallegoml@argentona.cat


  Tècnica de Joventut:
  Mònica Bertran
  bertrangm@argentona.cat

  Dinamitzadors/es Socials:
  Susanna Abril i Aleidis Vila

  Conserge:
  Carmen Canseco
 • Horari:
  De Dilluns a Dijous
  de 14.30 a 19.15h.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800