Equipaments i serveis
 
Casal de Joves d'Argentona
 • El Casal de Joves se situa a l'antiga Velcro (c/ Enric Granados, 5) al centre de la població. És un espai utilitzat per joves i no tan joves, ja que són moltes les entitats i els departaments de l'Ajuntament qui han trobat en aquest espai les característiques idònies per organitzar activitats o formacions, en grup i/o col·lectius.

  Un espai tan gran com és aquesta antiga fabrica, possibilita que els usos del seu interior siguin tan diversos com els espais existents i puguin conviure tot un ventall d'activitats de formació com d'estudi o oci... Realitzar un curs de monitors/es, informar-se sobre els plans d'estudis existents, jugar a tenis taula, fer un treball en grup, assessorar-se entorn d'una iniciativa juvenil o participar d'un taller de cuina per joves són només alguns dels molts motius que empenyen al jovent a participar dia a dia de la vida del Casal de Joves.

   Caldrà fer una inscripció i autorització prèvia signada pels tutors legals(en el cas de menors) que es podrà recollir al mateix Casal,  o descarregar-la a l'enllaç que trobareu a sota.

   Sol·licitud inscripció Casal Joves 

  Serveis de l'equipament

  Servei de menjador: De dilluns a dijous de 14:30 a 16 hores. Per a tots aquells joves que necessiten un espai per dinar amb la carmanyola al centre del municipi. 

  Aula d'estudi: De dilluns a dijous de 16h a 17:30 hores. Servei que compta amb el suport del grup de mentors i mentores i els serveis informàtics del punt d'informació.

  Activitats lúdiques: Els dilluns,  dimarts, dimecres i dijous a partir des de les 18h i fins a les 19:30 hores. Amb una programació mensual amb tallers, activitats artístico-lúdiques on també reflexionarem de les vostres inquietuds. 

  Mapa d'ubicació

  ENLLAÇOS I LINKS D'INTERÈS

  Casal1casal2

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dades de l'equipament
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800