Notícies
Publicat el 08.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Obert el període de sol·licitud del PFI d'Auxiliar de Pastisseria i Forneria a Argentona
pfi Hosteleria 1

Ja està obert el període de sol·licitud d'inscripció per al Programa de Formació i Inserció (PFI) d'Auxiliar de Pastisseria i Forneria a Argentona. Aquest programa de formació està dirigit a joves de 16 a 21 anys que vulguin obtenir una formació pràctica en el camp de la pastisseria i la forneria per a poder incorporar-se al mercat laboral.
Durant la formació, els estudiants tindran l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats en la preparació de diferents tipus de pa, pastissos, dolços i altres productes de pastisseria i forneria. A més a més, també adquiriran coneixements teòrics sobre higiene i seguretat alimentària, atenció al client i gestió de negocis.
El programa tindrà una durada de dos anys i es realitzarà en una empresa del sector de la pastisseria i la forneria. Els participants tindran l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits en un entorn real de treball.
Les persones interessades a participar en aquest programa de formació i inserció hauran de presentar la seva sol·licitud d'inscripció a través de les vies habilitades per l'Ajuntament d'Argentona. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el pròxim 12 de maig.

DATES

Del 2 al 12 de maig de 2023: presentació de sol·licituds
És molt important respectar les dates, perquè les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran totes les prioritats que haurien pogut tenir a l'hora d'obtenir la plaça. Els criteris de prioritat serveixen per donar una puntuació a cada sol·licitud. D'aquesta manera s'estableix l'ordre d'accés a les places de cada centre.

Del 2 al 23 de maig de 2023: entrevistes d'orientació i valoració
Es tracta d'entrevistes d'orientació i valoració de l'adequació del programa a la situació, els interessos, motivació i aptituds de l'alumne/a així com a la seva manca d'experiència laboral. Tindran lloc segons la convocatòria individual feta pel centre.

Més informació: 

preinscripció PFI 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800