Ajuntament d'Argentona / SERVEIS / Cultura i Festes / NOVA TEMPORADA D'ESPECTACLES LA SALA 2023
NOVA TEMPORADA D'ESPECTACLES LA SALA 2023
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
D'octubre a desembre
banner_web

>> Venda d'entrades i abonaments a partir del dimarts 10 d'octubre, a les 10 h
La regidoria de Cultura presenta la nova programació d'espectacles de La Sala d'Argentona durant els mesos d'octubre a desembre de 2023. Una gran selecció d'obres de teatre i música de gran qualitat artística i a uns preus assequibles.

 ESPECTACLES AMB OPCIÓ D'ABONAMENT

DIVENDRES 20 D'OCTUBRE / 20.30 HDISSABTE 28 D'OCTUBRE / 20.30 H
Gran_salaInstruccions
24 € TAQUILLA / 18 € ANTICIPADA / 14,5 € ABONAMENT17 € TAQUILLA / 13 € ANTICIPADA / 10 € ABONAMENT

DISSABTE 11 DE NOVEMBRE / 20.30 H

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE / 20.30 H

Els_secundaris

Cantareras

13 € TAQUILLA / 10 € ANTICIPADA / 8 € ABONAMENT

13 € TAQUILLA / 10 € ANTICIPADA / 8 € ABONAMENT

DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE / 20.30 H

DISSABTE 16 DE DESEMBRE / 20.30 H

Conspiranoia
Nuye
17 € TAQUILLA / 13 € ANTICIPADA / 10 € ABONAMENT17 € TAQUILLA / 13 € ANTICIPADA / 10 € ABONAMENT

 ESPECTACLES FAMILIARS XARXA D'ARGENTONAXarxa d'Argentona és una associació cultural que organitza i ofereix espectacles familiars a La Sala d'Argentona. Clicant al següent botó podreu accedir a la seva web per obtenir més informació dels espectacles i per a la compra d'entrades. 

ESPECTACLES FAMILIARS XARXA D'ARGENTONA

  VENDA D'ENTRADES I ABONAMENTS Les entrades i abonaments es poden adquirir a partir de les 10 h del dimarts 10 d'octubre, de les següents maneres:

  • A través de la web entrades.argentona.cat
  • Els dies 10 i 11 d'octubre de 10 a 14 h a la taquilla del teatre La Sala, i a partir del 13 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, mitjançant cita prèvia.

A més a més, podeu adquirir l'entrada a la taquilla de La Sala, a la plaça Nova d'Argentona, a partir d'una hora abans de l'espectacle, sempre que no s'hagin esgotat a la venda anticipada. La compra a taquilla no té els descomptes de venda anticipada o d'abonament.

Les entrades es poden dur al telèfon mòbil o dispositiu electrònic o bé impreses.

No s'admetran devolucions d'entrades ni abonaments.

ABONAMENTSAmb el format d'abonament, obtindreu el màxim descompte, alhora que gaudireu de la màxima llibertat d'elecció a la Temporada de La Sala. 

L’únic requisit per adquirir un abonament i fruir d'aquests preus tan avantatjosos és comprar entrades de com a mínim 3 dels espectacles oferts durant la temporada.

La data límit per adquirir un abonament és el dissabte 18 de novembre, abans de l'obra "Cantarera", ja que a partir d'aleshores només restaran dues obres en programa.

venda d'abonaments

 DESCOMPTES

DESCOMPTES PER A COL·LECTIUS
Col·lectius determinatsCom acreditar-ho% Descompte
Majors de 65 anysDNI15%
Persones en situació d'aturCertificat del SOC15%
Famílies nombrosesCarnet de Família Nombrosa15%
Famílies monoparentalsCarnet de Família Monoparental 15%
EstudiantsCarnet d'Estudiant15%
Joves d'entre 14 i 29 anysDNI15%
ALTRES DESCOMPTES
Grups d'entre 10 i 20 persones15%
Venda anticipada25%
Abonament40%

Els descomptes previstos per a col·lectius determinats s'hauran d'acreditar i només es podran aplicar en la compra presencial de les entrades.

Els descomptes no són acumulables, llevat del de venda anticipada que es podrà acumular en un dels descomptes previstos per als col·lectius referenciats anteriorment (majors de 65 anys, persones en situació d'atur, famílies nombroses, famílies monoparentals, estudiants i joves d'entre 14 i 29 anys).

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

La Sala d'Argentona té  6 seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda a la fila 10 del teatre.
La Sala d'Argentona disposa també d'una cadira de rodes, sota petició, per facilitar l'accés a les persones que ho necessitin. Informem els nostres usuaris que, a la Sala d'Argentona, l’única fila a peu pla és la fila 10 del teatre.

En cas de comprar entrades per a persones amb mobilitat reduïda, preguem que us poseu en contacte amb l'Organització a les taquilles de la Sala d'Argentona (1 hora abans de l'espectacle) o en horari d'atenció al públic a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

 LES ESCOLES ANEM AL TEATRE DE LA SALA

anem1

anem2

anem3

anem4

Més de mil alumnes de les escoles d'educació infantil i primària d'Argentona i rodalies gaudiran d'aquest projecte; un programa fidel al seu objectiu d'acostar les arts escèniques des de i3 fins a 6è de primària i contribuir a l'educació en la sensibilitat artística, tot cercant la idoneïtat pedagògica adequada per a cada cicle escolar.

El programa, que s'ofereix en horari escolar, està organitzat per la Diputació de Barcelona i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, els centres escolars i les famílies.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800