Els formularis
 
Xerrades per a famílies 2024 - Parlem de...

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut d'Argentona, organitza tres xerrades de formació per a famílies amb fills/es de diverses edats:

  • Abusos sexuals a l'adolescència. Adreçada a famílies amb fills/es de 12 a 17 anys. Dijous 11 d'abril, de 18 h a 20 h a l'Institut d'Argentona.
    Parlarem sobre la prevenció i detecció de l'abús sexual, plantejant a les famílies eines i estratègies específiques que permeten escoltar i acompanyar els fills/es d'aquestes edats en les seves inquietuds, pors i dubtes al voltant d'aquesta realitat.
  • Sexualitat i afectivitat a casa. Adreçada a famílies amb fills/es de 0 a 12 anys. Dijous 2 de maig de 18 h a 20 h al Saló de Pedra.
    Parlarem sobre l'educació afectiva sexual amb infants en l'entorn familiar. Per on comencem? Les converses que tenim són les més adequades per a la seva edat o per com són? L'abordatge parteix d'entendre la sexualitat des d'una perspectiva psicosocial i positiva, com un procés que ens acompanya tota la vida i influeix en el nostre desenvolupament personal.
  • Abusos sexuals a la infància. Adreçada a famílies amb fills/es de 0 a 12 anys. Dijous 16 de maig de 18 h a 20 h al Saló de Pedra.
    Parlarem sobre la prevenció i detecció de l'abús sexual, dotant a les famílies d'eines i estratègies específiques que permeten escoltar i acompanyar els fills/es d'aquestes edats en les seves inquietuds, pors i dubtes al voltant d'aquesta realitat.

Les sessions són gratuïtes. Cal fer una inscripció per persona i xerrada. Rebreu confirmació de la inscripció al correu electrònic que indiqueu.

Cliqueu per veure l'ajuda *Xerrada a la que et vols inscriure
*
*
*
En el cas que tinguis fills/es escolaritzats a Argentona, indica a quin centre educatiu
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Cal fer una inscripció per xerrada.
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800