Els formularis
 
Qüestionari diversitat sexual i de gènere (Personal municipal)

argentonadiversa

Aquest qüestionari té com a objectiu conèixer la realitat d'Argentona des d'una vessant de diversitat sexual i de gènere, amb l'objectiu de recollir informació i dades que ens seran molt valuoses per dissenyar les polítiques municipals dels propers anys en aquest àmbit. S'emmarca en el procés paticipatiu per a l'elaboració del III Pla municipal d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, impulsat per l'Ajuntament d'Argentona. 

Per poder-ho fer, l'opinió de les persones que treballeu a l'administració és fonamental, per això us adrecem un breu qüestionari anònim per conèixer el vostre parer i, en relació a aquest, dissenyar els propers passos:

  • Pots contestar tant en català com en castellà
  • Et suggerim algunes preguntes per cada àmbit però la resposta és lliure i et pots esplaiar tan com vulguis. Si hi ha alguna pregunta que no vols contestar, pots deixar-la en blanc. 
  • Si vols, pots il·lustrar la teva opinió amb experiències que hagis viscut.
  • El qüestionari és confidencial, en cap moment has de posar el teu nom o informació que consideris que et pugui identificar.
EN RELACIÓ AMB LES PERSONES LGTBI, DES DE LA TEVA ÀREA DE TREBALL... (marca l'opció que més s'ajusti a la teva posició)
Plegar/desplegarSI A LA PREGUNTA ANTERIOR HAS MARCAT LES OPCIONS 1 o 2
En relació a la formació sobre diversitat sexual i de gènere... (marca l'opció que més s'ajusti a la teva posició) 
Plegar/desplegarPERFIL PERSONAL
Gènere
Edat
Àrea en la que treballes (se'n pot escollir més d'una)

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800