Els formularis
 
Argentona: diversitat sexual i de gènere

argentonadiversa

Aquest qüestionari té com a objectiu conèixer la realitat d'Argentona des d'una vessant de diversitat sexual i de gènere, amb l'objectiu de recollir informació i dades que ens seran molt valuoses per dissenyar les polítiques municipals dels propers anys en aquest àmbit. S'emmarca en el procés paticipatiu per a l'elaboració del III Pla municipal d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, impulsat per l'Ajuntament d'Argentona. 

Es tracta d'un qüestionari adreçat al conjunt de la població, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere.  En primer lloc, ens agradaria conèixer quines consideres que són les principals problemàtiques de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals a Argentona:

  • Pots contestar tant en català com en castellà
  • Et suggerim algunes preguntes per cada àmbit però la resposta és lliure i et pots esplaiar tan com vulguis. Si hi ha alguna pregunta que no vols contestar, pots deixar-la en blanc. 
  • Si vols, pots il·lustrar la teva opinió amb experiències que hagis viscut.
  • El qüestionari és confidencial, en cap moment has de posar el teu nom o informació que consideris que et pugui identificar.
Plegar/desplegarA L'ESPAI PÚBLIC
Plegar/desplegarA LA FEINA
Plegar/desplegarA L'ÀMBIT EDUCATIU/FORMATIU
Plegar/desplegarEN LES RELACIONS INTERPERSONALS (FAMÍLIA/AMISTATS)
Plegar/desplegarALS LLOCS D'OCI
Plegar/desplegarALS CENTRES SANITARIS
Plegar/desplegarALS SERVEIS O ESPAIS DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
Plegar/desplegarALTRES ÀMBITS
Plegar/desplegarPROPOSTES
COM ET DEFINEIXES? Pots marcar més d'una opció
QUINA EDAT TENS
QUINA RELACIÓ TENS AMB ARGENTONA? ASSENYALA TOTES LES CORRECTES
QUIN ÉS EL TEU NIVELL D'ESTUDIS (FINALITZATS)

Si vols rebre més informació sobre el procés, pots seguir la informació a www.argentona.cat o contacta amb la regidoria de Igualtat, Feminismes i LGTBI a www.argentona.cat/bustiaigualtat o trucar al 937974900. Moltes gràcies per la teva col·laboració!

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800