Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.10.2016
Tots per Argentona - Tots per Argentona: gent de casa
  • La política que fan tots els partits ens fa estar cada dia més convençuts que és necessari que en els pobles hi hagi confluències de gent que amb diferents maneres de pensar siguin capaces de posar-se d'acord per decidir aquelles polítiques locals que són les que en definitiva fan estar més bé les persones que vivim a Argentona, tant si ho fem en el nucli urbà com en els diferents veïnats.

    I és per això que Tots per Argentona és necessari. Les persones que conformem aquesta Associació som gent en continu debat aprofundint en quines són les accions més útils que contribueixen en una millora social.I és per això que Tots per Argentona és necessari. Les persones que conformem aquesta Associació som gent en continu debat aprofundint en quines són les accions més útils que contribueixen en una millora social.

    Del debat tingut a primers de setembre amb argentonins i argentonines molt diversos vam concloure que calia continuar evidenciant el fet que Tots per Argentona no és un partit, i que la manera de treballar és molt diferent de la de tots els partits argen-tonins, supeditats a consignes i directrius vingudes de fora d'Argentona, basant-nos únicament en la participació i implicació en el dia a dia de tots i cadascun de nosaltres. Si volem que Argentona tingui una bona qualitat de vida ens l'hem de procurar tots plegats i junts.

    Aquell debat també va concloure, entre altres qüestions, que hem de ser molt exigents amb els partits locals que governen, però que al mateix temps cal donar-los la mà en totes les possibles bones actuacions, ja que si s'aconsegueixen bones polítiques al cap i a la fi som tots els argentonins els que en sortirem beneficiats.

    És en aquest sentit que hem cridat i animat a la participació ciutadana en la consulta que proposa importants inversions de cara el proper exercici del 2017, i que ha tingut lloc a primers d'aquest mes. En el moment de tancament d'aquesta edició no en sabem ni la participació ni els resultats.

    Tots per Argentona, conscients de la importància que té la pràctica esportiva en la salut de les persones ha fet una clara proposta per què l'any vinent s'iniciï un projecte seriós per a l'obtenció d'una piscina coberta. Aquest pro-jecte haurà de ser la primera passa convençuda per tal que l'any 2018 la piscina coberta i climatitzada pugui ser una realitat.

    Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800