Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Festa Major d'estiu 2023
Festa Major d'estiu 2023
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
banner_web

A partir de l'1 d'agost i fins al dia 6, s'instal·larà l'Espai de Festa Major al casal de la Gent Gran (Avgda. Puig i Cadafalch), punt d'informació de la festa i de venda de marxandatge, entre d'altres.

Espai de Festa Major 

  INSCRIPCIONS PRÈVIES

La majoria de les activitats tindran entrada lliure i directa, però a algunes propostes, com la cursa i la pedalada popular, caldrà fer inscripció prèvia accedint a la pàgina:

Inscripcions Festa Major

PROGRAMACIÓ  

DimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  2 d'agost   3 d'agost  4 d'agost  5 d'agost  6 d'agost 
 Cartell i dissenys de Festa Major El cartell d'enguany proposa una nova visió del clàssic —i conegut— concepte del càntir d'Argentona, des d'una perspectiva conceptual, juganera i festiva.
D'una banda, l'autora descontextualitza la dimensió del càntir, fent-lo petit per crear un element gràfic central format pel conjunt d'una mà agafant un càntir. I d'altra banda, ha volgut humanitzar-lo posant-li ulls i boca. D'aquest càntir rialler en surten tres gotes d'aigua, també somrients. Tot plegat vol ser una imatge que evoqui el ‘bonrotllisme’ de la Festa Major. A més, la tria i la combinació dels diferents colors vibrants vol transmetre vitalitat, positivisme i festa.

L'autora del cartell, Cristina Casabella, és una dissenyadora argentonina de tota la vida que ha participat en diversos projectes a la vila els últims dos anys. Va realitzar el disseny del cartell i la imatge de la Festa Major d'Hivern del 2022, del Carnestoltes i de la Diada, entre altres. Recentment, s'ha llançat a l'emprenedoria i ha creat Mama Lemon Studio, un estudi de disseny creatiu multidisciplinari.

Clicant a les imatges, podràs ampliar i descarregar els següents elements de disseny.

CartellResumpost

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800