Ajuntament d'Argentona / SERVEIS / Cultura i Festes / Subvencions per concurrència en l'àmbit d'Acció social 2024
Subvencions per concurrència en l'àmbit d'Acció social 2024
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Fins el 30 de setembre hi haurà temps per sol·licitar una subvenció per concurrència per a projectes del 2024

L'Ajuntament d'Argentona ha convocat les subvencions per concurrència en l’àmbit d'Acció Social per projectes o activitats desenvolupats durant el 2024

El termini de presentació s'estendrà fins el proper 30 de setembre.

Si esteu interessats podeu consultar la documentació a presentar i les bases fent clic AQUÍ

  CONVOCATÒRIA 2024

ANUNCI

Extracte de la resolució de 14 d'agost de l'alcaldessa de l'Ajuntament d'Argentona, pel qual es convoquen subvencions en règim de concurrència competitiva per finançar projectes i/o activitats, en l’àmbit de cultura de l'any 2024. BDNS (Identif.): 780966

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions: https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/780964.

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index:

Primer. Beneficiaris.
Les persones físiques o jurídiques que han de dur a terme l`activitat que fonamenta el seu atorgament, sempre que no estiguin afectades per qualsevol de les prohibicions contingudes en l`art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i reuneixin les següents condicions:
Entitats i associacions sense finalitat de lucre, domiciliades en el municipi (o domiciliats en altres municipis, excepcionalment per l’àmbit de Benestar Social o Medi Ambient, sempre i quan realitzin activitats que redunden en benefici de la població d'Argentona), legalment constituïdes i inscrites al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, o en els registres públics corresponents.

Segon. Objecte.
Les subvencions per a activitats, actuacions o programes de suport en l`àmbit de benestar social, per a l'any 2024, hauran de respondre a una o diverses de les següents finalitats:
a) Incentivar els programes dedicats a l`atenció a persones i / o grups que presenten algun tipus de problemàtica social, especialment referides a la manca de cobertura de necessitats bàsiques (pobresa extrema), discapacitat física i / o intel·lectual, malaltia mental, manca de autonomia, solitud, aïllament, falta
d`integració social, desigualtats, ... mitjançant fórmules assistencials, comunitàries i / o col·laboratives.
b) Incentivar els programes i activitats dedicades a augmentar el benestar social de les persones, especialment de la gent gran de la nostra ciutat. Per això es valoraran aquells programes que millorin la vida quotidiana d`aquest col·lectiu de ciutadans. En aquest sentit poden ser objecte de subvenció els programes que facin referència a l`oci de les persones, que contemplin activitats lúdiques, programes de caràcter cultural i esportiu, així com els de caràcter assistencial.
c) Donar suport a les activitats i programes que fomentin la participació i l`associacionisme de les dones, i per treballar per la igualtat real entre homes i dones, i fer efectiu el principi d`igualtat i la incorporació de la perspectiva de gènere i LTGB.

Tercer. Bases reguladores.
Les Bases Reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a finançar projectes i/o activitats, en els àmbits de benestar social, esport, cultura i medi ambient, i de donar suport a actes commemoratius, es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província núm. de registre
022017016725, de 18 d`agost de 2017.

Quart. Quantitat.
L`import màxim de les subvencions serà de 20.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds
El termini de presentació de les sol·licituds començarà l'endemà de la publicació d'un extracte de la present convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a través de la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS) i finalitzarà el 30 de setembre de 2024 (inclòs). Les sol·licituds per a concórrer a la convocatòria regulada per aquestes Bases es formularan i presentaran per via telemàtica, des del Portal de Tràmits i Gestions (Seu electrònica) de l'Ajuntament d'Argentona.

Sisè. Altres dades.
Les entitats sol·licitants hauran de presentar, juntament amb la sol·licitud, els formularis o models corresponents a la modalitat concreta de la convocatòria a la que s'opti, d'acord amb els models establerts. Han de respectar estrictament el format dels formularis o models, completant tots els seus apartats, seguintne les instruccions proposades i l`ordre de numeració de les pagines o dels models.

Consultar anunci complet al BOP.

  DOCUMENTACIÓ  

DOCUMENTACIÓ GENERAL

MODEL 1 - SOL·LICTUD

MODEL 2 - PROJECTE

MODEL 3 - PRESSUPOST

MODEL 4 - DECLARACIÓ RESPONSABLE

MODEL 5 - DADES BANCÀRIES

           DOCUMENTACIÓ ESCPECÍFICA PER ACCIÓ SOCIAL

Fitxa específica sol·licitud subvenció Acció Social

 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800