Ajuntament d'Argentona / SERVEIS / Cultura i Festes / Festa Major d'estiu 2024
Festa Major d'estiu 2024
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
banner_interior
A partir de l'1 d'agost i fins al dia 6, al casal de la Gent Gran, s'obrirà l'Espai de Festa Major, amb el punt d'informació de la festa i venda de samarretes.

Cartell i dissenys de Festa Major
El cartell d'aquest any és un reconeixement al treball d'artistes plàstics d'Argentona, concretament al treball d'en Josep Serra, pintor reconegut internacionalment amb exposicions als Estats Units, Ucraïna i Itàlia, i que ha creat la imatge de la Festa Major, en blaus blancs i negres, en una evocació al cel de la festa, tant de dia com de nit. cartell_josep_serra

L'adaptació de la imatge ha estat realitzada per la dissenyadora argentonina Cristina Casabella, amb una destacada trajectòria professional tant a l'Ajuntament com en diferents projectes. El disseny té un to neutral tot respectant l'obra de l'artista i fent-la en tot moment protagonista.

En definitiva, el resultat és el fruit d'una col·laboració harmoniosa entre dos creadors destacats de la nostra vila, un testimoni del talent i la dedicació que enriqueixen la nostra comunitat.


 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800