Notícies
Publicat el 12.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns 17 de juny, Ple ordinari Municipal
sala plens

Començarà a les 18.30 h i es podrà seguir, en directe, pel canal Youtube de l'Ajuntament i per Ràdio Argentona

Dilluns 17 de juny se celebrarà el Ple ordinari Municipal de l'Ajuntament d'Argentona. Com és habitual, començarà amb l'exposició dels acords de la Junta de Govern Local, els decrets d'Alcaldia i els informes de Tresoreria. El primer punt que es portarà a votació serà la determinació de les festes locals per a l'any 2025 i, a continuació, desestimar la revisió d'ofici d'un expedient sancionador.

En l'àrea de Recursos Econòmics, els regidors i regidores votaran la declaració d'especial interès o utilitat municipal en relació a una obra, i també la concertació de diverses operacions a llarg termini per al finançament d'inversions. 

L'ordre del dia del ple del pròxim dilluns també inclou la sol·licitud de compatibilitat de segona activitat d'un treballador municipal, i la modificació del ple normatiu per incloure el Reglament de Benestar Animal.

Abans de les propostes urgents, Unitat i el PSC presentaran una moció conjunta relativa a la climatització de les escoles d'Educació Infantil i Primària.

 Ordre del dia 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800