Notícies
Publicat el 23.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns 27 de maig, Ple Municipal Ordinari
sala plens

Tindrà lloc a les 18.30 h i es podrà seguir, en directe, a través del canal Youtube de l'Ajuntament i per Ràdio Argentona.

El Ple Municipal Ordinari del mes de maig se celebrarà el pròxim dilluns dia 27, a partir de les 18.30 h. Després de donar compte dels decrets d'alcaldia i els acords de Govern, es portarà a aprovació la modificació de designació dels membres de diferents òrgans col·legiats i l'adhesió de l'Ajuntament d'Argentona al Sistema per a l'optimització de la compra pública local de la Diputació de Barcelona.

En l'àrea de Promoció Econòmica, es portarà a votació el suport de l'Ajuntament d'Argentona al projecte Agròpolis -Pla de foment local agroecològic- així com l'esmena de l'acord d'aprovació del Conveni entre el consistori i el Consell Comarcal del Maresme per a la delegació parcial de competències en política activa d'ocupació, programa treball i formació. També es votarà i farà lectura del Manifest del Dia del Comerç Just 2024 i la proposta de suport al Correllengua 2024.

Abans de les propostes urgents, el plenari també haurà de votar tres punts relacionats amb sancions de l'àrea de Benestar Animal.

Podeu consultar l'ordre del dia del Ple Municipal Ordinari de 27 de maig:

 Ordre del dia 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800