Notícies
Publicat el 07.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament impulsa un grup de suport per a persones cuidadores d'infants amb discapacitat
S'organitzaran sessions setmanals els dijous al matí d'abril a juny, i tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.
puzzle grup suport
La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona i Salut Mental de Catalunya (SMC), creen un grup de suport emocional i ajuda mútua. Està adreçat a persones cuidadores no professionals d'infants amb algun tipus de discapacitat. Les sessions es duran a terme cada dijous des del 4 d'abril al 6 de juny, de 10 h a 11.30 h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament (C/Gran, 59). 

Aquest serà un espai de relació, suport emocional i intercanvi d'experiències que tindrà per objectiu evitar la sobrecàrrega emocional i física que produeix la cura d'aquests infants. A través d'aquest grup, els participants podran conèixer altres persones cuidadores i compartir experiències, evitant així la soledat i disminuint l'estrès.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a través del següent enllaç:

Inscripció prèvia 

Pot participar-hi qualsevol familiar cuidador/a d'un infant amb discapacitat, sense necessitat d'acreditar-se com a persona cuidadora no professional. Les places s'assignaran per ordre d'inscripció al primer membre de la unitat familiar que hagi formalitzat la sol·licitud, per tal d'afavorir la participació del màxim de famílies. En cas que quedin places lliures, es podrà ampliar la participació a més d'un membre de la unitat familiar i s'assignarà per ordre d'inscripció.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800