Notícies
Publicat el 24.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Servei gratuït de suport psicològic
L'Ajuntament s'adreça a aquelles veïnes i veïns que ho puguin necessitar, davant la situació d'excepcionalitat i incertesa en què ens trobem

L'Ajuntament d'Argentona ha posat en marxa un servei gratuït de suport psicològic que s'oferirà telemàticament. La situació d'emergència, el confinament, la incertesa i la inquietud del moment poder generar situacions de por, soledat, angoixa, tristesa o estrès,  entre d'altres. Emocions que si es prolonguen en el temps poden fer-se difícils de gestionar. L'Ajuntament compta amb un servei de voluntariat  de suport que compta amb un grups de psicòlegs i terapeutes Gestalt, amb l'objectiu de donar suport i assessorament psicològic a les persones confinades que, en aquestes circumstàncies especials  i extraordinàries, ho puguin necessitar.  

Podeu posar-vos en contacte amb el servei a través del telèfon 673 360 345 (horari de 9 a 14 hores) o bé des del següent formulari:

Servei suport psicològic

També s'informa que el Col·legi de Psicòlegs ha posat a  l'abast de la ciutadania un telèfon d'assessorament psicològic, de 9 a 20 hores, inclosos caps de setmana.

Professionals experts en emergències atendran la ciutadania que presenti malestar emocional, a causa de la situació actual, per tal de fer una primera contenció i redirigir-los als diferents serveis d'atenció psicològica existents.

El telèfon de contacte és el 649756713. És d'ús exclusiu per a persones que necessitin el servei d'assessorament psicològic. Absteniu-vos aquelles persones amb d'altres finalitats, per tal de garantir el correcte funcionament del servei.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800