Notícies
Publicat el 11.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Els alumnes de primària d'Argentona canten amb LA CLIKA i CANTÀNIA
concert la clika 1

Totes les escoles d'infantil i primària d'Argentona participen de la preparació i la realització dels espectacles musicals de La Clika, amb els alumnes de segon, i de Cantània, amb els alumnes de cinquè.

Els alumnes de primària d'Argentona han estat cantant aquesta setmana amb dos projectes musicals destacats. La primera actuació va ser amb La Clika, que va tenir lloc a La Sala d'Argentona, on prop de 100 nens i nenes de segon curs de primària van cantar cançons creades per membres de grups com Gertrudis, Xiula o XerrameQ. Aquesta iniciativa, que busca apropar l'alumnat de primària al cant i a la pràctica musical, és un projecte de Cases de la Música i compta amb la col·laboració dels mestres especialistes.

La segona actuació serà amb Cantània, que tindrà lloc al Teatre Monumental de Mataró, amb la participació de més de 100 alumnes de cinquè curs d'Argentona, així com d'altres escoles de Mataró. Aquest projecte, que també disposa de la col·laboració dels mestres especialistes i músics professionals, és impulsat per l'Auditori i l'Orquestra i té l'objectiu d'acostar l'alumnat de primària al món de la música. Les escoles d'Argentona participen en aquest projecte des de l'any 2007.

Els dos projectes musicals són finançats per l'Ajuntament d'Argentona, a través de la regidoria d'Educació, amb l'objectiu d'afavorir l'educació musical a les escoles i acostar a les famílies la tasca duta a terme. Així mateix, a través de les cançons, es fomenten valors com l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere.

La participació en aquests projectes musicals forma part del programa educatiu #ArgentonaEduca de l'Ajuntament d'Argentona, que busca enriquir els ensenyaments i proporcionar a l'alumnat noves experiències.

Si voleu veure el concert complet de la Clika, cliqueu al següent enllaç:concert (Vídeo: Escola Les Fonts)

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800