Cultura i Festes
Teatre
Per fi sol!, de Carles Sans
Comèdia monòleg
exhaurida

SINOPSI

Aquest és l'espectacle que tots els seguidors d’El Tricicle voldran veure, perquè s'hi expliquen els secrets d'una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. 

Ara que El Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per parlar d'ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. 

Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, que perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir els “triciclers”, perquè hi descobriran vivències molt divertides que encara no sap ningú.

FITXA ARTÍSTICA

  • Guió: Carles Sans
  • Direcció: José Corbacho i Carles Sans
  • Producció: Lustig Media
  • Actor: Carles Sans
  • Coordinador tècnic: Sergi Illa
  • Fotos: Elena Infante 

 CRÍTIQUES

“Un magistral monòleg absolutament recomanable per a tots els públics, joves-madurs-avis, i especialment a tothom que ha seguit al Tricicle.” Ferran Baile, a recomana.cat. Valoració 10/10

Divendres
3
febrer
2023
20:30h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 20.30 h
Durada 85 minuts
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 17€ TAQUILLA / 13€ ANTICIPADA / 10€ ABONAMENT
Tipus d'acte Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800