Notícies
Publicat el 26.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Creu Roja

Amb aquest acord es renova l'aportació econòmica que ofereix l'ens local a l'entitat per al desenvolupament a la vila de diversos programes i projectes en matèria de protecció civil i serveis socials

Aquest dilmecres, l'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell i el president de Creu Roja d'Argentona-Dosrius-Òrrius, Pep Valentí, han signat al despatx d'alcaldia de l'Ajuntament d'Argentona el conveni de col.laboració que anualment renoven ambdues institucions.

L'acord reconeix la tasca de Creu Roja en potenciar el voluntariat i la col•laboració en tasques de protecció civil, cobertura de l'àrea social, amb infraestructures, material i recursos humans. L'acord també contempla l'impuls de campanyes solidàries, projectes de cooperació i la promoció d'activitats preventives en el marc del programa Conveni Social 2021, pel rebost i punt de suport a les famílies. 

L'Ajuntament col·laborarà amb Creu Roja renovant l'aportació econòmica anual de 23.000 euros, tant per als anys 2022 com el vinent, a més de la cessió d'ús gratuït d'un dels espais a l'equipament de l'antiga fàbrica Velcro.

Conveni Creu Roja

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800