Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Programació Festival Sense Portes 2022
Programació Festival Sense Portes 2022
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Del 30 de setembre al 2 d'octubre
banner

El festival de teatre i arts escèniques al carrer celebra el seu 10è aniversari sense restriccions, amb una programació intensa i de gran qualitat artística. 

Després de dos anys molt complexos, marcats per la pandèmia, arriba la 10a edició del Sense Portes. Un festival molt esperat, amb la il·lusió per recuperar la seva projecció en un context de normalitat i la voluntat d'apropar les arts de carrer a la ciutadania.

Es tracta d'un esdeveniment d'alt nivell artístic, amb propostes de qualitat i properes, gràcies a l'esforç i perseverança per mantenir i donar continuïtat al projecte, del Col·lectiu Sense Portes, sectors implicats, persones voluntàries, l'Àrea de Cultura i l'Ajuntament d'Argentona.

    PROGRAMACIÓ

Divendres 30 setembre  

Dissabte 1 octubre 

Diumenge 2 octubre  

Programa en pdf  

ACTIVITATS PERMANENTSARGENTAST, MOSTRA DE GASTRONOMIA LOCAL I CERVESA ARTESANA   30 de setembre i 1 d'octubre de 12 a 24 h, 2 d'octubre de 12 a 22h, al carrer Bernat de Riudemeia i pista del Centre Parroquial.

Compra de tiquets al mateix espai. 

Vine a tastar la nostra cuina local elaborada amb productes de proximitat i les cerveses artesanes de la zona. 

  ULLADES, EXPOSICIÓ DEL GRUP DE FOTOGRAFIA D'ARGENTONA, SECCIÓ DEL C.E.A.J.C. Del 29 de setembre al 2 d'octubre. Plaça de Vendre / Mirador escaletes de l'Església.

Recull de fotografies de l'edició del Festival Sense Portes de l'any 2021. Instants captats per la mirada particular de cada fotògraf amb la intenció de plasmar l'impacte visual, l'harmonia estètica, l'expressivitat, les emocions i tot el compendi de sensacions que el fet teatral comporta. I això, en el seu medi original: el carrer. Des de l'inici de curs escolar aquesta exposició s'haurà exposat a l'escola de St. Miquel del Cros i a l'Institut d'Argentona.

 


 Premi Pom d'OrEl Col·lectiu Sense Portes organitza el Premi Pom d'Or al millor espectacle per votació popular. Així doncs... tu decideixes quin espectacle mereix el premi del públic. 

T'agrairem molt que, després de veure els espectacles, els puntuïs a través d'aquest codi QR d'aquest formulari, de l'app i/o del web del festival i les butlletes que podràs dipositar a les taquilles del festival. 

Entre els participants se sortejarà un abonament doble per a tres espectacles de la nova temporada 2022 (d'octubre a desembre) de La Sala d'Argentona i una samarreta de la 10a edició del Festival Sense Portes. El premi serà publicat al web del festival (www.festivalsenseportes.cat) i al web de l'Associació Senseportes. 

 Espais i entradesAl Festival Sense Portes la majoria dels espectacles són gratuïts. Hi ha només dos espectacles de pagament (4€), per les seves necessitats tècniques i aforament reduït. I un tercer, “Laberint Striptease” al Teatre la Sala, gratuït però amb invitació prèvia pel seu aforament limitat.  mapa2

  • Les invitacions i entrades de pagament (4 €) estaran disponibles a entrades.argentona.cat, a partir del divendres 23 de setembre, des de les 9 h, i fins una hora abans de l'inici de l'espectacle; i també a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament d'Argentona, mitjançant cita prèvia. No s'admetran devolucions d'entrades.
  • Per l'espectacle “Laberint Striptease” de la Cia. Roberto. G Alonso, també podeu obtenir la invitació a la taquilla de La Sala, a la plaça Nova d'Argentona, des d'una hora abans de l'espectacle, sempre que no s'hagin esgotat anticipadament. Només es podran adquirir 4 invitacions per operació i persona, i us demanem que sigueu corresponsables amb l'adquisició d'invitacions i que les adquiriu només si podeu assegurar l'assistència, ja que l'aforament és limitat i el fet de no assistir-hi implica que d'altres persones usuàries en quedin fora.
  • Demanem i recomanem que porteu les entrades i/o invitacions al telèfon mòbil o dispositiu electrònic (no cal que siguin impreses en paper, només si no n'hi ha opció electrònica)

 Voluntaris/àries Sense Portes 
Convidem tothom que vulgui a col·laborar com a voluntari/ària del festival. Només cal que us agradin els espectacles de carrer i que tingueu ganes de saber com funciona un festival. Hi podeu dedicar el temps que us vagi bé. No cal experiència ni coneixements previs; ser major de 14 anys i omplir el formulari que trobareu als webs o a través de les Xarxes Socials són els únics requisits.

Podeu registrar-vos com a voluntaris i voluntàries fins al 25 de setembre de 2022.

  Més info  

  • www.festivalsenseportes.cat
  • @senseportes (Facebook, Instagram i Twitter) 
  • www.argentona.cat
  • ArgentonaCultura (Facebook i Instagram)

 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800