Participació ciutadana
Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional
Reunió de Poble

L'acte tindrà lloc el dilluns 19 de setembre a les 19 hores al Saló de Pedra. Es podrà seguir en streaming al web municipal i també a Ràdio Argentona

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona reprendrà el proper dilluns 19 de setembre el cicle de Reunions de poble.

La Reunió de Poble és un espai de participació que vol afavorir el diàleg entre l'equip de govern i la ciutadania. Es tracta d'un acte informatiu, obert a tothom, per tal de fomentar la transparència  i la corresponsabilitat de la gestió pública i de govern.

Després d'una exposició inicial en què el govern presentarà alguns assumptes destacats del mandat,  s'obrirà un torn obert al públic perquè,  de manera ordenada, les veïnes i veïns puguin traslladar a l'executiu local les seves  consultes, queixes i dubtes.  Aquelles persones que ho desitgin poden avançar els comentaris o qüestions que  vulguin tractar a la Reunió de Poble a través de la bústia www.argentona.cat/bustiaparticipacio.  D'aquesta manera, el govern podrà recollir la informació i oferir millors respostes i  solucions a les demandes i preguntes de la ciutadania.

La voluntat del govern és convocar de manera regular la Reunió de poble. Se celebra trimestralment, preferentment el segon o tercer dilluns de mes, després del ple municipal ordinari.  Així, les següents sessions estarien previstes per als mesos de setembre i desembre de 2022.  La Reunió de Poble es farà al Saló de Pedra a les 7 de la tarda, amb una durada màxima de dues hores i comptarà amb la participació dels regidors i regidores del govern d'Argentona.  

L'acte serà retransmès en directe per streaming al web municipal i al canal de l'Ajuntament a YouTube, i també a Ràdio Argentona al 104.6 de la FM.

Dilluns
19
setembre
2022
19h
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800