Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Festa Major d'estiu 2022
Festa Major d'estiu 2022
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Banner Web

Argentona es retroba enguany amb la Festa Major de Sant Domingo, la cita més important del seu calendari cultural i festiu, recuperant els seus elements més característics i tornant amb tota l'energia al seu hàbitat natural, el carrer, després de dos anys de gran complexitat.


A partir del 29 de juliol i fins al 6 d'agost s'instal·larà l'Espai de Festa Major al casal de la Gent Gran (Avgda. Puig i Cadafalch), punt d'informació de la festa i de venda de marxandatge, entre d'altres.

 INVITACIONS I ENTRADES

La majoria de les activitats tindran entrada lliure, però a algunes propostes, com la cursa i la pedalada popular, el tobogan d'aigua i el circuit d'aventures de la Font picant, caldrà fer inscripció prèvia, adreçant-se presencialment a l'espai de Festa Major o al web entrades.argentona.cat, segons l'activitat:

  • Tobogan d'aigua i Circuit d'Aventures:

Inscripció presencial a partir del 29 de juliol a l'Espai de Festa Major (recordar que el diumenge 31 de juliol l'Espai és tancat).

Inscripció per la web, a més a més de la presencial, a partir del 31 de juliol, a entrades.argentona.cat. Amb el tiquet, gratuït, obtingut a la web caldrà anar a l'Espai de Festa Major a recollir la polsera que permetrà l'accés a les activitats.

Tant si són presencials com per internet, les inscripcions al tobogan, seran fins al dia 2 d'agost, inclòs, a les 20 h; i les inscripcions al Circuit, fins que s'esgotin.

Perquè en pugui gaudir la quantitat més gran de públic possible, es podrà agafar un màxim de 4 entrades per inscripció/grup/família i activitat (no repetir a diferent franges horàries en el tobogan, ni a diferents franges o dies en el Circuit), i només pels que participin en l'activitat (no agafar entrada pels acompanyants).

  • Cursa i Pedalada: Les inscripcions seran només presencials, a l'Espai de Festa Major a partir del 29 de juliol (recordar que el diumenge 31 de juliol l'Espai és tancat) i 1 hora abans al punt de sortida (plaça Nova en la Cursa, i plaça del Molí en la Pedalada).

TV STREAMING I RÀDIO 

Actes destacats de la programació, com el pregó, el Vot de Poble, el concert de gòspel o la xeringada familiar, entre d'altres, s'oferiran al web municipal i al canal de YouTube de l'Ajuntament, per streaming i a Ràdio Argentona. Consulta el programa

INFORMACIÓ TRÀNSIT

Del 3 al 6 d'agost el tram de la travessera de la C-1415, entre la rotonda del Pi Gros i l'entrada Nord de Sant Sebastià, s'habilitarà com a zona d'aparcament NO VIGILAT.

Podeu consultar les incidències de trànsit en aquest enllaç:

Incidències de trànsit 

L'itinerari del BUS del tram de la travessera C-1415, sentit nord cap a Granollers, es realitzarà per la C-60.

Hi haurà servei especial de Bus en les línies Argentona-Mataró, i urbanitzacions d'Argentona. Podeu consultar els horaris i recorreguts al següent enllaç:

Servei Especial Bus Festa Major  

  PROGRAMACIÓ  
DimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
31 de juliol
2 D'AGOST  3 D'AGOST4 d'agost5 D'AGOST6 D'AGOST
Programa EN PDF
MAPA I RECORREGUTS
INFORMACIÓ D'INTERÈS
 Espai de Festa Major (punt d'informació, samarretes..), informació de trànsit, consells de seguretat, donació de sang, recollida d'escombraries.
ACTIVITATS PERMANENTS
Campanya sobre el consum d'alcohol  
PUNTS LILES


 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800