Notícies
Publicat el 07.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Cloenda del curs 2021-22 del Consell d'Infància d'Argentona
consell d'infància
Aquest òrgan en què hi participen alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles d'Argentona han impulsat enguany una iniciativa per promoure el civisme a la via pública

La setmana passada va tenir lloc l'acte de cloenda del curs 2021-22 del Consell municipal d'Infància d'Argentona, un espai de participació ciutadana en què hi prenen part alumnes dels centres educatius del municipi.

Enguany la tasca desenvolupada ha tingut com a projecte principal una campanya de sensibilització i foment del civisme, que s'ha concretat en la instal·lació de nova senyalització vertical a diverses places i espais de la via pública. Amb dissenys elaborats pel mateix consell i que han estat després adaptats digitalment, es fa recordatori als veïns i veïnes de bones pràctiques en relació amb la convivència i el descans, i per un bon manteniment dels carrers i de les zones verdes, llençant els residus a les papereres o recollint les deposicions dels animals domèstics, entre d'altres.

La jornada va comptar amb la presència de l'alcaldessa Gina Sabadell, que va felicitar als representants del consell per la tasca feta i els va encoratjar a seguir aportant la seva visió per a una millor gestió del municipi.

El Consell d'Infància reprendrà l'activitat amb l'inici del nou curs escolar i l'elecció dels nous representants dels cursos de cinquè i sisè de primària de les escoles de la vila.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800