Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre termini de sol·licitud de subvencions per a les entitats de benestar social, cultura, educació, esports i cooperació

La sol·licitud s'ha de presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica, fins al 10 de juny

L'Ajuntament d'Argentona ha obert el termini de sol·licitud, fins al 10 de juny, de subvencions de l'any 2022 per a les entitats i associacions dels àmbits de benestar social, educació, esports i cultura, per donar suport a l'organització d'activitats, projectes i iniciatives orientades a la promoció i difusió del municipi i dels seus veïns i veïnes. També s'han obert les subvencions per a justícia Global i cooperació internacional.

La tramitació de la subvenció i la documentació a aportar s'haurà de fer a través de la Seu Electrònica., accedint a l'apartat de Tràmits i gestions, la secció Entitats Ciutadanes.

Cal recordar que en el cas de l'àmbit educatiu, s'inclouen també subvencions per a entitats musicals, amb ajuts específics per a despeses estructurals: lloguer, llum, aigua, etc.

Les entitats interessades poden consultar la guia per dur a terme la sol·licitud telemàtica, així com les bases i condicions de la convocatòria, i els documents que cal presentar. Podeu clicar al següent enllaç:

Subvencions entitats 2022

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800