Notícies
Publicat el 24.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Aigües d'Argentona, referent en gestió pública local
aiguesargentona
L'empresa municipal ha participat aquesta setmana al curs d'especialització en Gestió Pública Local que organitza la Federació Espanyola de Municipis i províncies

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha convidat aquesta setmana a la companyia municipal Aigües d'Argentona a presentar una ponència durant el curs d'especialització en Gestió Pública Local que s'està duent a terme a Madrid.

El gerent d'Aigües d'Argentona va presentar les pràctiques implantades a l'empresa pública, amb l'objectiu de millorar el servei a la ciutadania i la transparència en la seva gestió.

En els darrers anys Aigües d'Argentona ha implementat sistemes de gestió integral de la qualitat pròpies de grans empreses industrials, que la situen en una posició capdavantera entre les empreses públiques a nivell estatal.

El resultat per al servei i els veïns i veïnes d'Argentona és que la productivitat de l'empresa ha millorat en més d'un 25% en els últims 10 anys, dades que han permès mantenir les tarifes d'aigua sense cap increment durant aquest període, i tenint en compte que la companyia ha absorvit la gestió del servei d'urbanitzacions, que presentaven infraestructures molt antigues i amb baixos índexs d'eficiència.


Aigües d'Argentona també té la voluntat de difondre les bones pràctiques de l'empresa, per tal d'assolir una Administració més forta i eficient i assegurar a la ciutadania el millor control possible d'un recurs tan bàsic com és l'aigua.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800