Igualtat i Cooperació
Cursos
Taller d'autodefensa feminista + questionant masculinitats hegemòniques
Activitats  reivindicatives entorn al 25 de novembre. Dia internacional contra la violència envers les dones 2021
Des de la Regidoria d'Igualtat, feminismes i LGTBI organitzem un taller  preventiu i de sensibilització, el qual utiliza les tècniques de defensa personal i del qüestionament crític de les formes de masculinitat que perpetuen i legitimen les violències masclistes per trencar mites  i  visibilitzar i prendre consciència dels models apresos.

El taller està adreçat inicialment a l'alumnat amb mixticitat de gèneres i amb la idea de treballar tant de forma no-mixta com compartida.
Treballarem l'autoestima, els complexes, els bloquejos, trencar mites sobre la capacitat física, aprendre a posar límits, legitimar les pròpies vivències i emocions, descobrir, reconèixer i valorar les nostres pròpies capacitats i, en definitiva la presa de consciència i l'autoconeixement mitjançant tècniques de defensa personal i treball del cos.
A més  es realitza un treball de qüestionament crític de les formes de masculinitat que perpetuen i legitimen la violència masclista, les cures, el poder, la responsabilització. Així com obrir camí a noves formes de desenvolupament personal i col·lectiu de ser, sentir i relacionarse.

Dimarts
16
novembre
2021
12:30h
Lloc Institut d'Argentona
Adreça Peons Caminers, 26, 08310
Hora 12.30 h
Durada 12:30  a 14:30h
Organitza Ajuntament d'Argentona, Regidoria d'Igualat, Feminismes i LGTBI
Preu gratuït
Tipus d'acte Cursos
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800