Cultura i Festes
Mostra, Teatre
Festival Sense Portes 2021
banner_nou

INSCRIPCIONS Cal inscripció prèvia per a cada espectacle

WEB ESPECIAL SENSE PORTES 2021

PROGRAMA EN PDF

L'oníric món de dins de Cia. Holoqué D'11.30 a 13.45 h i de 17.30 a 19.45 h, a l'espai del Tramvia (pl.Nova)
10 sessions de 15 minuts. Públic familiar
Aforament limitat amb invitació prèvia

Hakan s'adona que el seu interior està buit. La seva llum s'ha apagat. Aquí inicia un viatge per recuperar la llum, un camí que compartirà amb diversos objectes personals que prenen vida i amb hologrames ben reals a través del món oníric. Un espectacle de titelles hologràfics que té lloc dins un teatret amb capacitat per a 16 persones construït amb materials reciclats i amb una estètica inspirada en la tradició inca.

Videoclip i més informació

Roulettes de Cia. eLe A les 12 h, 13 h, 17.30 h i 18.30 h, al Saló de Pedra 
Durada: 15 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Ramiro Rami'rez, un home gran de fils rosegats i rutines inamovibles, surt a passejar com cada tarda des de fa cinc anys. Malgrat les seves dificultats per caminar, la seva obstinació l'empeny a baixar a la plaça de davant de casa seva i a seure al seu banc preferit, el de l'esquerra. Però en Ramiro no sap que avui no e's un dia qualsevol. El seu banc està ocupat. Aquest imprevist insignificant als ulls de qualsevol provocarà en ell sentiments d'ira, venjança i vulnerabilitat.
El responsable de tot això e's l'Enzo Carbonara, un nen rialler que viu al carrer, sense filtres ni normes. L'Enzo despertarà en el Ramiro emocions que el portaran a reconciliar-se amb si mateix. Despre's d'aquesta trobada la seva vida anirà sobre rodes.

Videoclip i més informació

The Legend de 'El Gran Dimitri' A les 13 h, a Plaça Nova
Durada: 55 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Dimitri, un geni de l'escenari –segons ell– i tanmateix de dubtosa reputació artística, s'enfronta al seu tercer treball en solitari. Després de gairebé actuar a prestigiosos festivals, sales B dels millors teatres i de gairebé guanyar algun premi, Dimitri té una epifania: “He nascut per ser una llegenda de l'escenari”. Així que munta un espectacle on es jugarà la vida una vegada i una altra per aconseguir aquest objectiu.

Videoclip i més informació

El somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare, a càrrec del grup de joves 17 a 25 anys de l'Aula de Teatre de Mataró A les 17.30 h, a la Font del Mig 
Durada: 60 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

L'amor, en tots els seus vessants. Shakespeare ens regala un text on podem viure i reflexionar sobre l'amor instintiu i salvatge, l'apassionadament adolescent i el teatralment divertit. Un esclat de vida de la mà del més gran dels autors.

Videoclip i més informació

Wiwbak de Kiko López A les 18 h, a la pista del Centre Parroquial 
Durada: 15 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primer cop. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge a dins de nosaltres mateixos a la recerca de la bellesa d'allò que és humà.

Videoclip i més informació

Esencial de Vaivén A les 19 h, a la Plaça Nova 
Durada: 53 minuts. Públic familiar
Aforament limitat amb invitació prèvia

Esencial és un espectacle que parla de transicions. Cinc personatges que juguen, que somien, un viatge d'aventures que ens portarà a llocs recòndits en què la decisió vital serà prendre el camí més simple. Aquest nou espectacle de Vaivén Circo es presenta amb una posada a escena inspirada en l'Arc de Sant Martí Waldorf, una joguina composta per pilars i arcs que configuren una espectacular escenografia.

Videoclip i més informació

El gran final de Bucraá Circus A les 21 h, a Can Doro
Durada: 50 minuts. Públic familiar
Aforament limitat amb invitació prèvia

El gran final e's una tragicomèdia que basa la seva essència en el retrobament de dos pallassos que van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l'esclat d'una guerra civil que els va interrompre en l'última funció, just abans de l'acte final. El conflicte els va obligar a prendre camins separats i no tenir mai me's contacte l'un amb l'altre. Ara, despre's de me's de trenta anys, infinites passes, una lluita diària i constant per la supervivència i un cos envellit, es retroben i decideixen acabar el seu “gran final”.
Un homenatge a un dels oficis me's bonics i generosos del mo'n: l'ofici de ser pallasso. Sentir per crear un diàleg amb l'espectador des de les emocions, on sobren les paraules. Un imaginari que pallassos de tots els temps han deixat en la nostra memòria.

Videoclip i més informació

Welcome to my Head de Cia. Kerol A les 23 h, a la plaça Nova
Durada: 50 minuts. Públic familiar
Aforament limitat amb invitació prèvia

Un home al li'mit de l'esquizofrènia ens convida a viatjar entre els plecs del seu cervell. Un personatge poca-solta, ple de tendresa, sarcasme i bogeria.
Ens mostra els efectes adversos de viure en els nostres temps a trave's de gags absurds i habilitats inusuals. Amb un ritme frenètic i molt d'humor, Kerol ens sorprèn amb una miscel·lània de malabars excèntrics i beatbox bufó.

Videoclip i més informació

Dissabte
2
octubre
2021
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu Cal inscripció prèvia. Aforament limitat
Tipus d'acte Mostra, Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800