Notícies
Publicat el 13.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona i Creu Roja segellen el conveni anual de col•laboració
Creu Roja
La signatura ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Gina Sabadell, i el regidor de Serveis Socials, Joan Maria Pascual, a més del president de Creu Roja Argentona, Pep Valentí

Aquest dilluns, l'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell i el president de Creu Roja d'Argentona-Dosrius-Òrrius, Pep Valentí, acompanyats pel regidor de Serveis Socials, Joan Maria Pascual, entre d'altres, han signat al despatx d'alcaldia de l'Ajuntament d'Argentona el conveni de col.laboració que anualment renoven ambdues institucions.

L'acord reconeix la tasca de Creu Roja en potenciar el voluntariat i la col•laboració en tasques de protecció civil, cobertura de l'àrea social, amb infraestructures, material i recursos humans. L'acord també contempla l'impuls de campanyes solidàries, projectes de cooperació i la promoció d'activitats preventives en el marc del programa Conveni Social 2021, pel rebost i punt de suport a les famílies. 

L'Ajuntament col·laborarà amb Creu Roja amb una aportació econòmica anual de 23.000 euros, a més de la cessió d'ús gratuït d'un dels espais a l'equipament de l'antiga fàbrica Velcro.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800