Notícies
Publicat el 08.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es reprèn el calendari de plens municipals
El proper dilluns 13 de setembre, a les 18:30 hores, se celebrarà la sessió ordinària corresponent al mes de setembre

El proper dilluns 13 de setembre, a les 18:30 hores, se celebrarà el ple municipal de l'Ajuntament d'Argentona corresponent al mes de setembre.

La sessió la podreu seguir en directe al web municipal i també a Ràdio Argentona.

L'ordre del dia inclou, entre d'altres, l'aprovació de la liquidació del pressupost municipal de l'exercici 2020, o la modificació de les festes locals per l'any 2022; un conveni en matèria de mobilitat i transport, així com una modificació de crèdits, o també la revisió del contracte de servei de les escoles bressol municipals. 

Així mateix, s'inclouen una moció per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional o neonatal, així com una llarga bateria d'interpel.lacions al govern formulades pels grups de l'oposició.

Podeu consultar l'ordre del dia al següent enllaç:

Ordre del dia

participació dels veïns i veïnes

Els veïns i veïnes tindran l'oportunitat de traslladar preguntes i que s'abordaran un cop finalitzi l'ordre del dia de la sessió. La regidoria de Participació Ciutadana posa a l'abast una bústia per rebre les qüestions que tinguin a veure o no amb el ple, fins a 48 hores abans de la seva celebració. Una vegada comenci el ple, també es podran formular qüestions que tinguin a veure amb la sessió, sempre que es formulin abans de l'inici del torn de precs i preguntes dels grups municipals.

Hi ha dos vies principals per fer arribar les preguntes:

També es poden fer arribar per altres canals de contacte de la regidoria de Participació Ciutadana  de l'Ajuntament.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800