Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona rep el reconeixement de "Ciutat Amiga de la Infància"
Aquest guardó, concedit per UNICEF, distingeix els municipis que impulsen polítiques específiques  per al benestar, progrés i desenvolupament dels infants

amiguesinfanciaLa Secretaria Permanent del la Iniciativa Ciutats Amigues de la Infància, formada per representants del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), l'Institut Universitari de Necessitats i Drets de la Infància i l'Adolescència (IUNDIA) i UNICEF Espanya, han acordat atorgar a l'Ajuntament de Argentona el Reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància en el marc de la IX Convocatòria de Reconeixements 2021-2025.

Aquest reconeixement posa en valor la tasca dels governs locals, en aliança amb altres actors, i en especial, amb els seus destinataris, nens i nenes, per protegir i garantir el compliment dels seus drets i liderar un procés continu en la implementació de polítiques, en qualsevol circumstància, que tenen un impacte tangible en el seu benestar.


Ser part de la xarxa de Ciutats Amigues de la infància implica compartir una mateixa visió: que cada nen, nena i adolescent pugui desenvolupar-se plenament a la seva ciutat i comunitat, perquè el progrés de la infància és el progrés de tothom.

Davant les circumstàncies especials provocades per la COVID-19, l'acte de lliurament de guardons es farà de manera virtual el proper 14 de juliol.

En els darrers mesos, diversos serveis de l'Ajuntament d'Argentona han dut a terme la tramitació i han recollit en una memòria la documentació necessària per presentar candidatura a aquest reconeixement. 

Un dels projectes més valorats en aquest àmbit ha estat la creació del Consell municipal d'Infància, que està en marxa des de l'any 2016.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800