Ple municipal
Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional
Ple municipal Ajuntament Argentona
plemunicipal
La sessió serà telemàtica, començarà a les 18:30 hores i la podreu seguir en directe al web municipal i a Ràdio Argentona

El proper dilluns 12 d'abril se celebrarà el ple municipal ordinari de l'Ajuntament d'Argentona corresponent al mes d'abril de 2021. La sesió serà telemàtica davant les mesures de prevenció sanitàries i la podreu seguir en streaming al web municipal i Ràdio Argentona. 

La sessió inclou a l'ordre del dia, entre d'altres, l'adjudicació del contracte de servei i manteniment de les instal.lacions municipals i control energètic, o una modificació de l'acord per a la col·locació de llambordins d'homenatge a les víctimes de la Segona Guerra Mundial.

En l'apartat de mocions i interpel.lacions dels grups municipals, s'inclou una moció del PSC per a la reobertura del consultori mèdic al barri del Cros, i una interpel.lació del grup socialista sobre la posada en marxa i l'accessibilitat del nou local social de Les Ginesteres.

Podeu consultar l'ordre del dia al següent enllaç:

ordre del dia

participació dels veïns i veïnes

Els veïns i veïnes tindran l'oportunitat de traslladar preguntes i que s'abordaran un cop finalitzi l'ordre del dia de la sessió. La regidoria de Participació Ciutadana posa a l'abast una bústia per rebre les qüestions que tinguin a veure o no amb el ple, fins a 48 hores abans de la seva celebració. Una vegada comenci el ple, també es podran formular qüestions que tinguin a veure amb la sessió, sempre que es formulin abans de l'inici del torn de precs i preguntes dels grups municipals.

Hi ha dos vies principals per fer arribar les preguntes:

També es poden fer arribar per altres canals de contacte de la regidoria de Participació Ciutadana  de l'Ajuntament.

Dilluns
12
abril
2021
18:30h
Lloc Sessió telemàtica via ZOOM
Hora 18.30 h
Tipus d'acte Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800