Biblioteca
Tardor Literària
Canto jo i la muntanya balla d'Irene Solà

Aquest estiu, el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell va proposar un seguit de lectures. Al mes d'octubre, els autors de les novel·les   contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

La primera sessió de la XXa edició de la Tardor Literària comptarà amb la  Irene Solà i la seva novel.la Canto jo i la muntanya balla, recent guanyadora d'un dels premis de Literatura de la Unió Europea 2020.

Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d'aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d'alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d'explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

cantogran

Dijous
1
octubre
2020
19:30h
Lloc Centre Parroquial
Adreça c/ Bernat de Riudemeia, 4
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Centre d'Estudis Argentonins - Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure amb aforament limitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800