Notícies
Publicat el 27.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comunicat de la companyia Aigües d'Argentona
Aigües d'Argentona
Reducció del 50% del cànon de l'aigua a l'abril i maig i també s'atendran les peticions d'ajornament de pagaments d'aquells usuaris que ho necessitin, sense recàrrec

La companyia municipal Aigües d'Argentona ha emès el següent comunicat adreçat a la ciutadania i abonats:

Amb motiu de l'actual crisi sanitària provocada per la pandèmia del Coronavirus des d'Aigües d'Argentona volem fer saber als vilatans d'Argentona que, des del primer moment de la crisi, hem modificat el pla d'operacions de la companyia per tal de garantir el subministrament i la qualitat de l'aigua en els escenaris més adversos.

S'han pres mesures organitzatives específiques per a l'escenari actual, organitzant el treball en grups, mantenir el mínim personal presencial i impulsar noves dinàmiques de teletreball.

Mentre l'estat d'alarma estigui vigent, Aigües d'Argentona no suspendrà, en cap cas, cap subministrament per falta de pagament.

Una vegada finalitzat l'estat d'alarma, Aigües d'Argentona oferirà totes les facilitats a aquells qui ho necessitin, amb la possibilitat d'ajornar els pagaments, sense recàrrec per als abonats.

A més, segons el Decret llei 8/2020, de 24 de març, de modificació parcial del Decret llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica, i d'adopció d'altres mesures complementàries, s'aplicarà una reducció del cànon de l'aigua en un 50 % als usuaris domèstics en les factures de l'1 d'abril al 31 de maig, i també del 50 % a les indústries, petites i mitjanes empreses, comerços i autònoms.

Atenció telemàtica

L'atenció presencial a les oficines d'Aigües d'Argentona no estarà disponible durant el període d'alarma. No obstant, es poden seguir realitzant tràmits mitjançant via telefònica (93.797.06.03) i també per correu electrònic (info@aiguesargentona.cat).

Les urgències i avaries es poden comunicar a través de la Policia local d'Argentona (93.797.13.13)

Estem treballant en enllestir obres i inversions que un cop finalitzat l'estat d'alarma afavoreixin la dinamització del teixit econòmic d'Argentona.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800