Notícies
Publicat el 19.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament ofereix un servei gratuït d'assessorament jurídic
Assessorament jurídic

Els veïns i veïnes poden adreçar-se al servei per resoldre dubtes o consultes davant la situació d'excepcionalitat que vivim aquests dies

L'Ajuntament d'Argentona recorda a la ciutadana que compta amb un servei gratuït d'assessorament jurídic, que pot resultar especialment útil en aquesta situació d'excepcionalitat en què ens trobem.

Es pretén així oferir un servei proper a la ciutadania per atendre sol·licituds d'informació, orientació, assessorament i consultes, especialment en àmbits de dret civil, penal o social, de família, i d'altres situacions o problemàtiques que els afectin. El servei s'ofereix a través de l'Associació Dones Juristes, amb llarga experiència en la defensa dels drets humans i membre del Consell Nacional de Dones de  Catalunya.

Aquelles persones que vulguin fer una consulta o exposar el seu cas, poden fer-ho a través del formulari que trobaran al següent enllaç. El servei es posarà en contacte per tal de concretar dia i hora per fer l'assessorament.

Assessorament jurídic

Dones Juristes és una associació jurídica constituïda a Barcelona l'any 1989. Els seus objectius principals són vetllar per la legislació i jurisprudència que afecta les dones; lluitar contra la violència de gènere; treballar per aconseguir la igualtat de drets i obligacions entre les persones en tots els camps de la societat, així com promoure la col·laboració de les dones juristes per una societat més fraternal i solidària, prestant assistència i serveis jurídics a les dones.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800