Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Infants i família
Infantils, Conferència, Agenda de l'Alcaldessa
Constitució Consell d'Infància 2019-20
Consell infància
Acte oficial de constitució del Consell d'Infància per al curs 2019-2020, amb la participació dels representants dels cursos de 5è i 6è de primària de les escoles d'Argentona

La sessió es durà a terme al Saló de Pedra.

El Consell d'infància és un òrgan de participació infantil format per una vintena de nens i nenes, escollits per a representar els cursos de 5è i 6è de primària de les quatre escoles d'Argentona. Es troba el primer dimecres de cada mes a la sala d'estudis del Casal de Joves i té entre els seus objectius la incorporació de la visió de la infància en les polítiques públiques municipals, així com el d'assegurar un futur amb ciutadans i ciutadanes avesats a la participació ciutadana.

Cada any l'alcalde fa un encàrrec als consellers i conselleres que hauran de treballar al llarg de les sessions del consell. A banda d'aquesta qüestió, al llarg del curs s'obren a consulta del Consell d'infància diferents qüestions i processos participatius que es duen a terme a la vila per tal que incorporin la visió dels nens i nenes d'Argentona.

Dimecres
20
novembre
2019
19h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19 h
Tipus d'acte Infantils, Conferència, Agenda de l'Alcaldessa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800