Educació
Conferència
Conferència: Cap a l'escola
Aquest any 2017 hem estat treballant a la Shree Gandaki Lower School, al poble de Runchet (àrea del Manaslu). Aquest indret va patir danys importants a causa del terratrèmol de 2015. Part del seu alumnat es veu obligat a fer les classes en edificis i carpes provisionals.

'Ens hi vam desplaçar un equip de nou persones de l'Associació, des de Mataró. Va ser un llarg viatge: avió fins al Nepal, dotze hores de bus local i tres dies de marxa a peu fins arribar al poble de Runchet, situat a 2.400 metres d'alçada. Al llarg de quinze dies vam estar treballant en la rehabilitació i condicionament dels interiors de l\'escola, a més a més de construir-ne mobiliari.

L'aportació econòmica de Mataró to Nepal destinada a aquest  projecte ha estat de 4.000 €, recaptats gràcies a les aportacions dels nostres patrocinadors: Aigües de Mataró, Abanik Rent&Events, Royal Mountain Trekking Nepal, Apsara Boutique Hotel i Pirotecnia Tomás. També vam comptar amb aportacions de particulars. A totes les persones i empreses col·laboradores els agraïm molt la seva contribució.'

Organitza: Grup de Muntanya d'Argentona i Associació Mataró to Nepal

Divendres
23
març
2018
20:30h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 20.30 h
Durada Una hora i mitja
Organitza Grup de Muntanya d'Argentona i Associació Mataró to Nepal
Preu Accés lliure
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800