Participació ciutadana
Consell de la Vila d'Argentona

El proper dijous 16 de febrer a les 19:30 hores se celebrarà sessió del Consell de la Vila d'Argentona, òrgan màxim de participació ciutadana que està format per veïns, membres de les entitats del municipi i representants polítics.

Consell de la Vila 2016

La sessió, presidida pel Regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Innovació Tecnològica, Guillem Saleta, estarà oberta a la ciutadania i tindrà lloc al Saló de Pedra. El plenari del Consell abordarà en aquesta ocasió diverses qüestions, com l'actualització de membres del Consell, la revisió de les seves funcions, l'horari de celebració de les sessions. També en la segona part de la reunió s'impulsarà una dinàmica participativa entre els membres per tal de debatre i consensuar propostes i iniciatives per al procés participatiu del Pressupost municipal.

Aquest passat dijous es va reunir la Comissió Permanent d'aquest consell, espai més reduït format per representants del Consell de la Vila que fa les funcions d'òrgan motor i que vetlla per dinamitzar i impulsar la participació.

Per a més informació sobre el Consell de la Vila clica al següent enllaç

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dijous
16
febrer
2017
19:30h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19.30 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800