Ajuntament d'Argentona / SERVEIS / Educació / Programa de Formació i Inserció (PFI-PTT)
Programa de Formació i Inserció (PFI-PTT)
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Els programes de formació i inserció (PFI) són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional.

Aquesta formació s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l'educació secundària obligatòria. Són estudis voluntaris i la seva durada és d'un curs acadèmic (1.000 hores).

Amb els PFI es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional, així com l'aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.

Els PFI-PTT a Argentona

L'Ajuntament d'Argentona compta amb un conveni de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Educació, per a la realització de programes de formació i inserció organitzats en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) al nostre municipi.

Actualment s'ofereix el PFI-PTT de Curs d'auxiliar de pastisseria i forneria adscrit a l'Institut Thos i Codina (Mataró). Es realitzen mòduls formatius generals i mòduls de formació professional. També es realitzen pràctiques en empreses, de manera que els joves tenen un primer contacte amb el món professional del sector.

El Curs d'auxiliar de pastisseria i forneria es realitza a les Antigues Escoles del Cros

Per a més informació sobre aquest curs (contingut, sortides acadèmiques i professionals, etc.), consulteu aquest enllaç: Curs d'auxiliar de pastisseria i forneria 

Preinscripció i matrícula al PFI-PTT 

·         Del 2 al 9 de maig de 2024: presentació de sol·licituds

·         Del 2 al 23 de maig de 2024: entrevistes d'orientació i valoració

A Argentona la preinscripció es pot fer de manera presencial a les instal·lacions del PFI/PTT a les Antigues Escoles del Cros mitjançant cita prèvia. Per demanar cita prèvia, podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica: a8960389@xtec.cat o bé trucant al telèfon 667279982.

Per a més informació sobre les dates clau de la preinscripció i matrícula al PFI-PTT, els passos a fer, els requisits acadèmics i altres informacions importants consulteu aquest enllaç: Preinscripció a PFI-PTT (gencat.cat)

                                                                                       

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800