Notícies
Publicat el 14.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Cicle de xerrades adreçades a famílies amb infants de primària
cicle infants
  • El Pla Educatiu d'Entorn de la regidoria d'Educació organitza tres sessions orientades a millorar la relació amb els nostres fills i afrontar reptes actuals, com la relació amb les noves tecnologies, els límits o la motivació per aprendre
  • L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a argentona.cat/cicleinfants

Finançat per

faldo Generation

La regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, organitza  al març i l'abril tres sessions d'orientació adreçades a famílies amb infants de primària, que tenen per objectiu compartir i donar eines sobre com afrontar alguns reptes i el context actual que rodeja els nostres fills i filles. La convivència i la relació amb els dispositius mòbils i les noves tecnologies, la necessitat d'establir límits o com fomentar l'interès i la motivació per aprendre seran els principals àmbits que s'abordaran en aquestes primeres sessions del 2023.

Sota el nom "Acompanyant els infants d'avui", el cicle ha programat tres xerrades, que aniran a càrrec d'una pedagoga, educadora i terapeuta especialitzada en acompanyament familiar. Les sessions són gratuïtes i es faran a l'Espai educatiu polivalent del Cros (antigues escoles del Cros), de 17:30 a 19 hores. Les xerrades seran les següents:

  • Dimecres 1 de març. Infants i límits. Més info
  • Dimecres 29 de març. Infants i pantalles. Més info
  • Dimecres 26 d'abril. Infants i motivació. Més info

Per assistir-hi és imprescindible fer inscripció prèvia, a través del formulari que trobareu al següent enllaç:

 Inscripció cicle infants 

Espai educatiu polivalent del Cros (antigues escola del Cros)

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800