Notícies
Publicat el 20.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Balanç positiu de les activitats d'estiu del Pla Educatiu d'Entorn
pla educatiu d'entorn
Durant tres setmanes s'ha dut a terme un espai de suport educatiu a l'escola Les Fonts i el cicle de tallers "Estiu Jove" al barri del Cros

El Pla Educatiu d'Entorn que està impulsant durant aquest mandat la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona ha completat aquests dies les accions d'estiu adreçades al públic infantil i juvenil del municipi, una vegada finalitzat el curs escolar, i amb una valoració molt positiva del desenvolupament d'aquests dos programes que s'estrenaven com a nova oferta lúdica i pedagògica.

D'una banda, s'ha dut a terme l'Espai de Suport Educatiu, iniciativa que es va endegar el mes d'abril al barri del Cros i al què s'ha donat continuïtat del 27 de juny al 15 de juliol a l'escola Les Fonts. Es tractava d'una activitat gratuïta per a nens i nenes de primària, que ha fomentat l'aprenentatge a partir del joc i la convivència, l'educació activa, el treball en grups petits, el vincle amb la família i l'acompanyament emocional.

De l'altra, també durant la primera quinzena de juliol s'ha dissenyat un cicle de tallers i activitats lúdiques de tarda, recollides en el programa Estiu Jove, i que ha permès a infantsi joves del barri del Cros gaudir d'aquest projecte de dinamització educativa comunitària, amb atractives propostes de cuina, rap i graffiti o rumba catalana. El programa va acomiadar-se amb una acció conjunta en què es va pintar un graffiti al camí que condueix cap a les antigues escoles del Cros, sota el pont de l'autopista.

Els Plans educatius d'entorn són una proposta educativa que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l'acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. Més informació 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800